Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vonzónak tartod magad? Nem?...

Vonzónak tartod magad? Nem? Itt a megoldás! Nyeljen egy mágnest, és ön is vonzó lesz! Ne hagyja ki! Most csak 600$! Ha most rendeli meg, akkor ajándékba adunk egy zacsit is, amitől szép csoki alakja lesz! Vegyen most mágnest, és legyen ön is vonzo!

Figyelt kérdés
Érdeklődni privátban lehet.

2021. márc. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
🤣🤣🤣🤣🤣😻
2021. márc. 9. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
🤦‍♂️🤦 Elmegy az életkedvem amikor valaki az ilyen gyenge fárasztó szart is viccesnek tartja 😭
2021. márc. 9. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
xdddd
2021. márc. 9. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Én vonzó vagyok, így nem élnék az ajánlattal. Pedig nagyon vonzó ajánlat.
2021. dec. 3. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy ha mindenki vesz, akkor az utasok a buszon szétválaszthatatlanul összetapadnak.

Most képzeld el, hogy ahogy száguld a busz,mindenhol felszippantja a járókelőket, akik kívülről oadatapadnak a busz oldalához, tetejéhez, mint a vasreszelék a patkómágnesre, ha a szélvédőt is beterítik a buszokon, akkor tuti a karambol.

amúgy meg az asszonnyal működött a dolog, csak ugye a polaritás miatt taszítás jött létre, el is váltunk hála Istennek, mert mindig amikor meg akartam ölelni, a falhoz csapott a taszítás, a nászéjszakát is a plafonon törtöttem.

2022. febr. 11. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most tegezel vagy magázol? Villanyzsiráf
2022. febr. 11. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Először úgy olvastam, hogy vonalzó!🤣
2022. febr. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!