Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 12-15 éves gyerkőcnek reggeli...

12-15 éves gyerkőcnek reggeli és uzsonna?

Figyelt kérdés

Szülők, reggelire mit szoktatok adni ezeken kívül : műzli, tojásrántotta, virsli, szendvics sajttal felvágottal zöldséggel vagy májkrémmel vagy lekvárral, yoghurt, kefír ( ezeket eszik most). Várok ezen kívűl csomagolható tízórai ötleteket, ami nem péksüti vagy szendvics.

Gyerkőcök véleménye is érdekelne, mindek örülnétek reggel vagy a suliban délelőtt?

Köszönöm a segítséget!

2021. nov. 28. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

reggeli: zabkása, tortilla zöldségekkel, sonkával, cottage cheese-el

tízórai: keksz, gyümölcs, smoothie, házi süti (muffin, fonott kalács, stb.), házi energiagolyók, ivójoghurt, kölesgolyó gyümölcsökkel

2021. nov. 28. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Bundás kenyér, sonkával sajttal töltött bundás kenyér, minilángos, tortilla pizza, tonhalkrémes kenyér, retró melegszendvics, különböző krémek(lencse, gomba, bab, zakuszka, tojás, sonka, kolbász,) pirítóssal
2021. nov. 28. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Fiam ezekből max a virslit, rántottát, nutellás kenyerek, melegszendvicseket eszi meg. Semmi zöldségeset :(
2021. nov. 28. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Én imádtam a májast sajttal megszórva. Fasírtos szenya céklával és mustárral. Párizsis zsemlét lehet kombinálni alá zöldséges krémekkel. Ha fiú, akkor most állati fehérje fog kelleni az izmok miatt. Ha lány, akkor valami teljes kiőrlésű magvas kenyér és valami kis cuki gyümölcs nasi, mert hormonálisan hízhat ha nem figyel rá és lelkileg nagyon jól tud esni valami meglepi a zacskóban! Pl. egy kis eper vagy alma de szeletelve egy kis fahéjjal. Volt, hogy 4 után értem haza, olyankor kb. mindegy mi volt csak legyen nálam! Tehát az adagok fontosak! De ilyen korban magamnak csináltam, nem kell kinyalni a popót állandóan, hogy életképtelen gyökér legyen az a gyerek!
2021. nov. 28. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

ennyi idősen a kedvencem volt a csípőskolbász zsömlével

vagy egy jó debreceni

2021. nov. 29. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:

A fentieken kívül, van hogy teszek nekik diákcsemegét, vagy magvakat is, gyümölcs, sajtok, zöldségek kiegészítésként.

Néha smootiet kis joghurtosüvegbe.

Tortillatekercs, sós muffin, kész gofri, vagy waffel, ha palacsinta van itthon, szívesen viszik másnap. Tejszelet, zabszelet, joghurt, vagy krémtúró.

Peksütik, szendvics minden formában. (Egy ideig sláger volt az avokadókrémes szenyó vagy ha tettem főtt tojást a szendvicsbe)

A szendók valahogy mindig hazakerülnek. Az egyéb fogy el.

Igy általában egy dobozba teszek kis szendvicsfélét, kis egeszséges félét, kis nasit. Inni víz/szörp/tea/gyümilé felváltva. Van hogy elvisz egy teafiltert és suliba mikróz magának vizet.

2021. nov. 29. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!