Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezer éves tejszínhabszifonhoz...

Ezer éves tejszínhabszifonhoz milyen patront lehet venni?

Figyelt kérdés

Van otthon (örökségből) több darab régi, bőven rendszerváltás előtti retro habszifon. Mindegyik teljesen jó állapotban van.

Anno nem emlékszem rá, hogy lett volna több féle habpatron. Szerintem ez mindegyik szabvány méretű volt.

Most viszont azt látom, hogy van többféle márkanév is de nem mindegyik kompatibilis mindegyikkel.

Vajon ezekbe a régi szifonokba lehet-e tenni mai patronokat, és vajon melyiket?

2021. nov. 22. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
El kell vinni a boltba, és megkérdezni van-e nekik
2021. nov. 22. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, ha mindenki budapesti lenne! De sajnos én vidéki vagyok, és errefelé nincsenek erre specializálódott üzletek, akik értenének is hozzá.
2021. nov. 22. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Akkor fotózd le és írj nekik egy emailt
2021. nov. 22. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Liss.hu írj egy emailt ők meg tudják mondani hogy a mostani patronok amit árulnak jók e régi habszifonjaidba .
2021. nov. 22. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kell erre specializálódott üzlet, elég egy sima élelmiszerbolt, ahol dolgozik egy 50-nél idősebb eladó.

Meg magaddal viszed a szifon fejét a boltba, és belepróbálod.

2021. nov. 22. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként most futólag rákerestem, nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb az kompatibilis, ugyanaz a méret.

A töltet több, több benne a gáz, nagyobb nyomást csinálnak, ezért a régi szifonok tömítését érdemes cserélni.

2021. nov. 22. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!