Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet még kapni valahol...

Lehet még kapni valahol vadlazacot?

Figyelt kérdés
Tehát nem az Aldis meg Lidl-es narancssárga tenyénysztett, hanem vörös, zsírréteg nélküli. 10 éve voltak ezek az olajban úszó, 2 mm vastag préselt sós vadlazac szeletek, lehet még olyat kapni valahol? Alaska néven futott.
2021. nov. 12. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tescoban van, bár a héten nem kaptam.
2021. nov. 12. 08:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Az olajos vörös? Nem a füstölt vákumcsomagolt. Ott vettem én is régen az olajosat, ezt a vörös préseltet.
2021. nov. 12. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha erre gondolsz, akkor ilyet a Metroban lehet kapni. De ez nem lazac szelet, hanem pirosra festet alaszkai tőkehalfilé. Régebben volt ilyen olajos darálékból is, piros színű, de az sem lazac volt. Jó sós. Mi is régebben meg most is sokszor szoktunk venni ilyen darálékot, de mostanában sehol sem látunk. Meg ilyen szeleteket se nagyon látni, csak a Metroban. Szeletben is szoktuk venni. Múlt héten pénteken voltunk a Metroban, kerestük a darálékot, de ilyen szeletben volt, úgy, hogy olyat vettünk. Finom! :)

[link]

A vadlazac sem vörös teljesen. A vadlazacnak kicsit rózsaszínes, pirosas, narancssárgás kevert színe van.

2021. nov. 15. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem az, de megkeresem melyikre gondolok.:) Az 100, hogy vadlazac volt. 1 centi magas fehér műanyag dobozban volt,a teteje fóliás volt, nem műanyag.
2021. nov. 15. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!