Ebben az esetben is megcsinálnád a baromfipörköltet?
Egy rokoni/baráti összejövetelre elvállalod hogy előző este elkészíted a baromfipörköltet, a többiek fogják hozni az alapanyagot. Megkéred őket hogy tegyék be a kapun/ajtón belülre ha nem lennél otthon.
Eljön a főzés napja, délután hazaérsz és ott találod az ígért alapanyagot, hagymát krumplit paprikát stb-t,és a kakast is.
Amiről ott és akkor tudod meg hogy az még kukorékoló képes állapotban van. :))
Mit tennél ebben az esetben, bevállalnád a levágását?? (hosszú hétvége van, nem lehet venni sehol bontottat. Reggel pedig jönnek a vendégek.)
Attól függetlenül, hogy képes lennék rá, én azért nem csinálnám meg, mert bunkóságnak tartanám a többiek részéről.
Egy csirkepöri elkészítése és egy kakas (ami nem is csirke...) levágása és a kakaspörkökt elkészítése között nagy időbeli különbség van. Tudják kinek az idejét rabolják.
Mikor fel kell szolgálni a pörit, a kakast tenném az asztalra.
Nem vágnám le, mert tahóság élőállatot hozni.
Akkor így jártak, nem esznek.
Nem vállalnám be.
Bármennyire is húsevő, húspárti vagyok ha nekem kéne levágnom gyorsan átmennék vegába :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!