Milyen salátát egyek, ha utálom az ecetet a tejfölös önteteket is? Ami nem unalmas, hanem nagyon finom?
Olivaolajjal szoktam leönteni a salátát. Veszek salátamixet, paradicsomot, uborkát, egyéb zöldségeket ami eszembe jut épp, ezt eszem magában vagy csirkemellet sütök hozzá.
De már rettentően unalmasnak találom.
Van ötletetek, olyan ami kifejezetten "FINOM"?
Nem az öntetek fognak segíteni a bolti salátamixeden, amit már harmincadjára eszel. Készítsd magadnak. Nyilván több meló, de ezerszer annyi lehetőséged lesz.
A magyar receptoldalak közül a Díványon van sok ötletes, különlegesebb salátarecept meg a random bloggereknél, googleözz. Valami hülye oknál fogva nincsenek a receptek külön szedve, az Offline rovatban találod őket, nyárra-tavaszra visszakeresve. Keverni kell az összetevők állagait, pl. ezeket nagyon szeretem:
Esetleg a cézár öntet nem tudom belefér e neked, de a tökmagolaj is rettentő finom! :)
Még fokhagymás olivaolajat szeretem, de csináltam már olyat is hogy semmi szósz, csak főtt tojás bele, dobozban, lezárom és összerázom, a tojás sárgája pedig kiesik, szétesik és összekeveredik az egésszel, nagyon finom ízt ad neki
Köszönöm a válaszokat.
Hát igazából a balzsamecetet se szeretem, és a joghurtos öntetet se nagyon.
Ami még belefér az a gyros szerű öntet, de az is csak módjával. És azt is hamar megunom.
Köszi a tanácsokat, egyrészt mostmár akkor nem saláta mixet veszek hanem rendes salátát, bár abból legjobban ajégsalátát szeretem.
Másrészt kipróbálok innen pár ötletet, pl. a fokhagymás olivaolaj jól hangzik, meg a citromos öntetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!