Polcz termékekrôl érdekel saját vélemény?
Melyiket kóstoltad? Ajánlod? Miért vagy miért nem?
Csak saját tapasztalat és vélemény érdekel, köszönöm.
Saját tapasztalat, hogy nem kóstoltam, mert rohadt drága.
Értem, hogy van az a sznob szar háziasszony réteg, aki félti a műkörmét, ha krumplit kell pucolni és egyszerűbb így kaját varázsolni az asztalra, de úgy gondolom, ha valakinek nincs ideje összedobni 2 naponta egy 30 perces kaját, az vagy iszonyú lusta, vagy szétdolgozza az agyát, vagyis szar az élete, hogy ennyi ideje sincs magára. Biztos finom, minőségére egy szavam sincs, pláne így, hogy nem kóstoltam, de nekem túl drága, pedig 400 nettó felett keresek.
Én kaptam valami huhh zöldséges csirkét ha jol emlekszem, szerintem finom volt, sótlan de finom csak hát drága ( az én penztarcamnak )
Egyszer meg a lecsós pulykagombócot vettem meg hirtelen helyzetben az is finom volt.
De ha azt nézzük adalékmentes és finom megéri. Mert egy no name konzerves készétel ami sokkal rosszabb full tartósítószer ízű, és olyan sós, hogy kiiszom rá a Dunát.
köszi #2, #3
🙂
Azért egy ételt elkészíteni nem csak a főzésből áll, nem mindenki lakik a bolt mellett, autója sincs mindenkinek. Elmenni a boltba alapanyagért, hazacipelni, elkészíteni, mosogatni azért elég sok idő tud lenni. Én szeretek főzni, kísérletezni, de munkanapokon nekem sincs mindig kedvem egy gyors ebéd miatt bevásárolni, főzni, anélkül is elmegy az a kis idő, ami maradt a munka után a napból. Pedig nem végzek megterhelő munkát és műkörmös plázacica sem vagyok. Szóval szerintem nem rossz az, hogy vannak ilyen ételek, mint a Polcz. Nyilvan nem mindennap, de néha életmentő tud lenni, ha van otthon mihez nyúlni.
Persze itt a gyakorin mindenki csodálatos háziasszony, aki naponta takarít és mindenre van ideje, lendülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!