Csináltunk más gyrosos-gyümölcsöset is, de amúgy a juhtúrós-tojásos és a paradicsomos-soksajtos az abszolút favorit.
2021. okt. 20. 16:07
2/13 anonim válasza:
Általában házi készítésű paradicsomos alap, szalámi, kolbász, szalonna/bacon, sajt, esetleg bab, ezeket szoktam rátenni.
2021. okt. 20. 16:08
3/13 anonim válasza:
Paradicsomos alap, mascarpone, sonka (ez a szárazabb fajta, nem tudom, hogy hívják hivatalosan), sajt.
2021. okt. 20. 16:25
4/13 anonim válasza:
Paradicsomos alap, csaszarszalonna, sajt, ananasz
2021. okt. 20. 17:07
5/13 anonim válasza:
Ha nagy gáztepsivel sütök, akkor egyik fele gombás alap, mint a gombás melegszendvics, a másik fele paradicsom alappal sogoku, azaz sonka, gomba, kukorica. :) Sok-sok sajttal.
2021. okt. 20. 20:08
6/13 anonim válasza:
Hú, én jól meg szoktam pakolni.
Paradicsomos alap, aminek az alapja vagy házi paradicsomszósz, vagy konzerv paradicsom sűrítmény. Ebbe kerül pizza fűszerkeverék, chili pehely és esetleg egy kis erős pista is.
Aztán megy a pizzára pick szalámi, sonkafelvágott, gomba, kukorica, karikázott erőspaprika, olajbogyó és jó sok sajt.
2021. okt. 20. 21:50
7/13 anonim válasza:
Halas citromos, gyrosos, gombás juhtúrós
Ezek a kedvenceim, de mindig olyat csinálunk amihez épp kedvünk van.
2021. okt. 20. 21:50
8/13 anonim válasza:
Pennyben veszek egy margaritát, és rádobálok azt és úgy ahogy a hűtő adja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!