Legkevesebb mocskolással ételt készíteni?
Figyelt kérdés
Utálok főzni, es főleg mert sokat kell takaritani utana.nekem már egy pogar elmisása is fárasztó. Van ötletetek miket egyek? Kajarendelés nem opció mert drága nekem. Mondok egy példát, 100 dbos papirtanyer 600 ft, 100 reggelire elég, rateszek ket virslit, be a mikróba 1 percre. Igy nem kell főzni, megis mintha főtt virsli lenne. Papieranyerral kidobom. Van más ötletetek? A tésztafőzéssel az a bajom hogy kell edeny szűrő, tányér, a maradék tésztának doboz...2021. okt. 31. 11:44
21/23 anonim válasza:
20. Ezt mint könyvmoly kikérem magamnak. És sztem te is vedd elő nyugodtan a helyesírási szótárat.
22/23 anonim válasza:
Dobozos tej szívószállal. Mellé egy kifli.
A tejet utolsó cseppig ki kell hörpölni, nehogy a szemetesbe csöpögjön, a kiflimorzsa mehet a madaraknak.
23/23 anonim válasza:
Update: Felejtsd el a könyvmolyt, már ők sem tudnak helyesen írni, csak sírni. Azt is szótárhelyestelenül. Rendelj pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!