Mitől lett puha és keserű a savanyú káposztám?
Figyelt kérdés
Tavaly csináltam, de puha lett, nem volt olyan ropogós mint a bolti, és kesernyés utóíze volt. Ez mitől lehet?2021. okt. 17. 15:28
11/11 anonim válasza:
Tavalyi káposzta és most akarod megenni? Hogy tároltad eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!