Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lett puha és keserű a...

Mitől lett puha és keserű a savanyú káposztám?

Figyelt kérdés
Tavaly csináltam, de puha lett, nem volt olyan ropogós mint a bolti, és kesernyés utóíze volt. Ez mitől lehet?

2021. okt. 17. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
89%
Tavalyi káposzta és most akarod megenni? Hogy tároltad eddig?
2021. okt. 17. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!