Mitől lett puha és keserű a savanyú káposztám?
Figyelt kérdés
Tavaly csináltam, de puha lett, nem volt olyan ropogós mint a bolti, és kesernyés utóíze volt. Ez mitől lehet?2021. okt. 17. 15:28
1/11 anonim válasza:
raktál bele tormát? vagy esetleg jódos sót?talán nem jól mostad meg
2/11 A kérdező kommentje:
Tormát igen. A só nem tudom milyen volt.
2021. okt. 17. 15:36
4/11 anonim válasza:
a torma nem árt sőt jobb lesz tőle
5/11 B2man válasza:
Esetleg erjedés közben levegöt kapott. Akkor sajnos vége...
6/11 anonim válasza:
Vagy kevés sót tettél rá.
Nem nyomtad meg eléggé.
Egy idő után amúgy is megromlik
7/11 anonim válasza:
erjedés közben levegőt kaphatott
8/11 A kérdező kommentje:
És akkor hogy ne kapjon levegőt? Meddig nem szabad levegőt kapnia?
2021. okt. 17. 17:31
9/11 anonim válasza:
Csak egy kerdes (ne harapjatok le a fejem) de ... nem kapott tul sok Napot? Olyankor szokott megpuhulni.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem kapott.
2021. okt. 17. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!