Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lett puha és keserű a...

Mitől lett puha és keserű a savanyú káposztám?

Figyelt kérdés
Tavaly csináltam, de puha lett, nem volt olyan ropogós mint a bolti, és kesernyés utóíze volt. Ez mitől lehet?

2021. okt. 17. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
raktál bele tormát? vagy esetleg jódos sót?talán nem jól mostad meg
2021. okt. 17. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Tormát igen. A só nem tudom milyen volt.
2021. okt. 17. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Na a jódos só az elcseszi
2021. okt. 17. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
a torma nem árt sőt jobb lesz tőle
2021. okt. 17. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 B2man ***** válasza:
89%
Esetleg erjedés közben levegöt kapott. Akkor sajnos vége...
2021. okt. 17. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Vagy kevés sót tettél rá.

Nem nyomtad meg eléggé.

Egy idő után amúgy is megromlik

2021. okt. 17. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
erjedés közben levegőt kaphatott
2021. okt. 17. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
És akkor hogy ne kapjon levegőt? Meddig nem szabad levegőt kapnia?
2021. okt. 17. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Csak egy kerdes (ne harapjatok le a fejem) de ... nem kapott tul sok Napot? Olyankor szokott megpuhulni.
2021. okt. 17. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem kapott.
2021. okt. 17. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!