Használtok mirelit zöldséget? pl leveshez, főzelékhez? vagy mindig friss zöldséget vesztek?
Én csak borsót és zöldbabot szoktam fagyasztani, saját termést.
Amúgy mindig frisset használok mindenből. Apunak van szép nagy konyhakertje, tavasztól késő őszig ő lát el minket minden jóval, télen megveszem a boltban, de akkor is csak frisset. Ha nem lenne saját termésünk, akkor is a frisset venném.
Bizonyos dolgokból néha, pl. van itthon mirelit gyalult tök vagy zöldbab.
De egyébként mi is konyhakertezünk, ami megterem, lefagyasztjuk. Viszont répát, ilyesmit mindig frissen veszek, ha itthon már nincs. A zöldségkeverékeket meg nem szeretjük.
Igen szoktam brokkolit/kellbimbkt ha a friss draga.
Gyalult tok, zold bab. Ritkabban zoldborsot.
Francia salata kevereket.
Tobbit mindent frissen veszek.
Persze, sokkal gyorsabb, és nem kell állandóan boltba menni, mert mindig van a fagyasztószekrényben mindenféle, brokkoli, karfiol, borsó, zöldbab, aprított vöröshagyma, kukorica, leveles és krémes spenót, wok zöldségkeverékek.
Nagyon szeretem a friss borsót és zöldbabot, de ezeket elég rövid ideig lehet kapni, és árban sem mondanám, hogy megéri, pláne, hogy utána még munka is van vele.
A répát viszont csak frissen szeretem, azt nem veszünk fagyasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!