Hova teszed a boltban kapott blokkot?
Figyelt kérdés
Normál, élelmiszerboltban történő, hétköznapi bevásárlásra gondolok, tehát a kapott blokkon nincs semmilyen garanciális termék, ami miatt el kellene rakni. Csak kaja, háztartási dolgok.
Autóval történő vásárlásról van szó.
2021. szept. 28. 20:23
A kérdező szavazást indított:
kidobom, még a bolti szemetesbe
belerakom a termékek mellé a szatyorba/dobozba
külön rakom a csomagtartóba
pénztárcámba/táskámba rakom el
zsebembe gyűröm
az autó ajtózsebbe, vagy középső rekeszbe rakom
egyéb
60 szavazat
1/14 anonim válasza:
Genothermben gyűjtöm, mindenről vezetem a kiadásom, egy összesítőn írom tételesen, mikor mire költöttem, mennyi volt a bevételem, mennyit raktam félre, mögé meg berakom a blokkokat, számlákat. Minden hónap egy külön genotherm
3/14 anonim válasza:
Pár napra ezeket is el szoktam tenni, volt már, hogy romlott tejterméket vittem vissza.
4/14 anonim válasza:
Változó. Ha nem adjak direkt a kezembe, el sem veszem. Ha van a kezem ügyében kuka, kidobom. Ha nincs szabad kezem, akkor vagy a táskámba vagy a pénztárcámba vagy a szatyorba teszem, attol függően, mikor adjak a kezembe és otthon dobom ki.
5/14 anonim válasza:
Ott hagyom a kosarban ha beletette a penztaros, vagy el sem veszem a penztarnal ha csak a pultra teszik.
6/14 anonim válasza:
Altalaban nem kerem a blokkot.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. szept. 29. 08:35
8/14 anonim válasza:
Óvakodok hozzányúlni, mint a leprástól, így kidobnom sem kell. Egy kivétel van, amikor garancia miatt kell a blokk.
9/14 anonim válasza:
Ha csak beszaladok egy tej kenyérért akkor nem rakom el nagybevásárláskor el szoktam mert àtnézem.
10/14 anonim válasza:
Attól függ hogy vettem-e olyat amit lehet hogy visszaviszek. Pl. ruhát, elektronikai cikket, hasonlót. Ha vettem ilyesmit, akkor a tárcámba rakom. Ha nem vettem ilyet, akkor még a boltban kidobom. (Kivétel: Lidl-ben elrakom, és az otthoni szelektívbe dobom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!