A magyar újgazdagok miért lazaccal és libamájjal etetik a gyerekeiket?
Hát én szívesen ennék libamájat mindennap, ahogy apum készíti, omlós, isteni, hmmmm...
De ők messze laknak, én meg nem tudok főzni.
Most komolyan!
Milyen forrásból meríted ezt a megállapítást?
Én elég sok budai milliomost ismerek - igaz, csak főzni és takarítani járok évek óta hozzajuk - de ez a megállapításod egy marhaság.
Tény, hogy nem zsíros kenyér a napi menü, de ez a rendszeres libamáj-lazac kombó nem igaz.
Pont annyit eszik ezeket, mint itt bárki, aki nem létminimumon él.
Elég sok családot ismerek az említett körökből és hidd el, nem esznek ilyeneket. Igyekeznek egészségesen enni, de nem elszálltak. Persze biztos van kivétel, akiket ismerek ott sehol sem divat ez.
Barátnőméknél tegnap együtt ebédeltünk, 2 5 év alatti gyerkőc van. A menü zöldségkrémleves volt, és vörös pestos tészta grill csirkemellel, zöldsalátával, parmezánnal.
A libamáj nem egészséges bár nagyon finom.
A lazac se egy luxus, hamar rá lehet unni az erőteljes ízére, max évi szer eszem meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!