Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A teák fogyasztása egézséges?

A teák fogyasztása egézséges?

Figyelt kérdés
Következik a hidegebb időszak ilyenkor ez a legjobb nekem ha megiszom egy csésze teát. Van hogy naponta többször. Általában méz is van benne, cukor minimális. Esetleg ízesített teák? Állítólag még jó hatással is van szervezetre.
2010. aug. 31. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom a titkot:

Minden egészséges ha kis mértékben fogyasztasz belőle. Napi egy csésze tea felfrissít, kellemes érzés amikor iszod. Napi egy csoki felpörget, energiát ad. Figyelj a harmóniára ne legyél függő, fogyaszd bátran mézzel citrommal :)

2010. aug. 31. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A tea rendkívül hasznos, főleg, ha alaposan megválogatod, mit is iszol. Nem mondom, a filteres gyümölcstea sem árt, de sokkal hasznosabb a szárított zöldtea levél forrázva, kis citrommal, mézzel. Legyél változatos, és próbálj ki sok különleges teát is (én például oda vagyok a pina colada teáért :D Még Bécsben vettem a karácsonyi vásáron, és alig tudom beosztani :( Olyan finom, mazsolás, kókuszos illata van, és az íze egyszerűen mesés)
2010. aug. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!