Volt főnökasszony csinálta, azért ismerem a résszleteket, mert egy olyan nő volt, aki erről órákig tudott volna beszélni, de a munkához nem értett. Mondta egyszer, hogy fogyókúráznom kell (mert ha leülök akkor van egy kis hasam), sminkelnem kell (nem vagyok bányarém, csak egyszerűen nem szeretem a sminket), szép cipő kell nekem (senki se nézte a lábamat a boltban, illetve kényelmesebb volt a sportcipő) - de amúgy a munkáról meg semmit nem tudott.
Kitalálta a nő, hogy egy évig csinálják, az egész családdal, az ovis kisgyerekét is paleora fogta. Igazából semmi apropója nem volt ennek az egésznek, csak olvasta, hogy ez milyen egészséges.
Az volt a terv, hogy egy év után egy ünnepi paleomenüvel zárják az egészet és visszatérnek a régi étrendjükhöz, de nem tértek vissza, utána folytatták a paleot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!