Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem passzol a...

Csak szerintem nem passzol a túró és a mazsola?

Figyelt kérdés

Számomra érthetetlen párosítás.

Rétesben például csak egy kis vaníliás cukorral szeretem. Vagy apróra vágott barackkal, á, nincs is hozzá fogható.

De a mazsola? Émelyítővé teszi, nem megy ehhez a savanykás jósághoz.

Tisztelem a mazsola fogyasztóit, az érdekelne, akad más is ezzel a preferenciával?

2021. szept. 10. 00:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mazsolás túrós palacsinta az isteni!
2021. szept. 10. 10:48
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
én a mazsolát csak magában szeretem, másba belekeverve engem zavar
2021. szept. 10. 10:51
 13/23 A kérdező kommentje:

#8, nem is szenvedek tőle, bástya, mert általában magamnak készítem ezeket az édes ételeket. :)

Nem vagyunk egyformák, csak egy arányra vagyok kíváncsi. Azt ne mondd már, te nem gondolkoztál még ilyen csekélységeken.

2021. szept. 10. 11:05
 14/23 Mansour ***** válasza:
100%

Nekem az a lényeg, hogy legyen a túróban még valami, ami feldobja a tölteléket. A mazsola erre tökéletesen megfelel, bár vannak olyan sütemények, ahol inkább a barack vagy éppen a meggy a megfelelőbb.

A túrótöltelékbe egyébként is kell cukor vagy édesítőszer, és ha mazsola is van benne, akkor nyilván kevesebb, mert a mazsola is édes. Csak akkor lesz émelyítő a mazsolás túrótöltelék, ha ezt nem veszik figyelembe, de ez akkor nem a mazsola hibája. Viszont olyan barackos túrótölteléket is ettem már, ami meg nem volt elég édes, és az sem jó.

2021. szept. 10. 11:15
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Én meg ettem már olyan túrós ételt amiben volt barack de olyan édes volt hogy ehetetlen lett az a túrós étel de ettem olyan túrós ételt amibe volt mazsola de nagyon gej édes volt hogy ehetetlen lett.
2021. szept. 10. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ettem még intenzív módon édes mazsolát. Van olyan?

A túró önmagában lehet savanyú, de cukrot is szoktam közé keverni a palacsintába, rétesbe való töltelékhez.

2021. szept. 11. 02:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elmegy mazsolával, de jobb baracklekvárral pl. De még mindig sokkal jobb mazsolával, mint húslevessel:)) Lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__109965..
2021. szept. 11. 10:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
17! Akkor nem te vagy Varga Irén! :-)
2021. szept. 11. 10:40
 19/23 anonim ***** válasza:
80%

Melyen bástyát emlegetsz többször is?

És milyen az az émelyítően édes mazsola?

2021. szept. 11. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:
49%

Sokan vannak akik nem szeretik a mazsolát.

Én az a tipus vagyok, aki magában is megeszi. 😁

2021. szept. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!