Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tud-e valaki olyan oldalt...

Tud-e valaki olyan oldalt ahol le van írva, milyen étel mivel nem passzol? Esetleg egy-két ötlet, mi mivel nem kombinálható?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy hajlamos vagyok összekajálni a dolgokat és utána nem én jövök ki nyertesen.Már ott tartok hogy nem igazán merem enni azt ami jólesik azzal amit kívánok hozzá,mert nem tudom mi mivel nem passzol,pl bizonyos gyümölcsökhöz stb. Valami tipp,vagy egy-egy ötlet hogy mit mivel ne?
2014. jún. 17. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jóformán nincs, amit ne lehetne egymás után enni, a legtöbb ilyen csak babona, illetve bebeszélik maguknak. Ugyanis mindenhol más az, amit együtt szokás, illetve nem szokás enni.

Az egyetlen, amiröl tudom, hogy nem jó, az a gyümölcs élesztövel.

2014. jún. 17. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Nincs ilyen, mert eleve baromság.
2014. jún. 18. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A méz nem passzol a sós mogyoróhoz. kolbászos rántottát nem jó cukrozott tojásból készíteni. A füstölt olajos halhoz nem illik a lekvár.
2021. szept. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!