Hogyan lehet a legjobban tárolni a frissen készült ételt?
Figyelt kérdés
Egy helyi étteremből rendelünk napi menüt a munkába, mindig a reggeli órákban hozzák, frissen még forrón. Ilyenkor hogyan a leghigiénikusabb tárolni? Melegen, a dobozában kibír 3-4 órát délig, szobahőmérsékleten vagy melegen tegyük hűtőbe egyből?2021. szept. 3. 18:59
1/5 anonim válasza:
"Hogyan lehet a legjobban tárolni a frissen készült ételt?"
Nyami-nyami ... pocakban :)))
2/5 A kérdező kommentje:
Nyílván 😅 de reggelire nem szívesen eszünk levest és főételt😅
2021. szept. 3. 19:07
3/5 anonim válasza:
forrón ne tedd hutobe ha annyira friss megvárhatod hogy kihuljon addigis tedd el a kamrába vagy hagy az asztalon
4/5 anonim válasza:
Nem szabad melegen ételt hűtőbe rakni. Se az ételnek sem a hűtőmek nem jó. Ha mindenáron hűtőbe akarsz rakni egy éppen forró ételt, akkor a leggyorsabban ugy tudod lehűteni ha pl belerakod hideg vízbe mondjuk a mosogatóba, vagy kettészeded így hamarabb kihul kis adagokban.
De ha 3 óra múlva megeszitek akkor nem fog megromlani, akkor felesleges ilyennel vesződni. Hagyd kinnt, és ha előbb kihul minthogy megennétek akkor rakd be a hűtőbe.
5/5 anonim válasza:
Sem forrón, de még langyosan sem teszünk semmit hűtőbe! Várd meg, míg kihűl. Amúgy 3 órát simán kibír a kaja hűtő nélkül is, főleg, ha tűzforrón hozzák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!