A sodastream és asodastar az ugyanaz vagy nem?
Figyelt kérdés
Az Aldiban most lehet kapni sodastar szódagépet. Meg akartam nézni, hogy hol cserélhető a patron. De a google csak sodastream néven dobott ki bármit is.
Most akkor ugyanaz a kettő vagy semmi közük egymáshoz?
A sodastar hol váltható vissza?
A sodastar-ról miért nem találok semmit a neten?
2021. szept. 2. 15:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez az Aldi saját márkás terméke, hasonló szódagép, de nem Sodastream, nem hiszem, hogy kompatibilisek egymással. Én a helyedben az Aldiban érdeklődnék utána részletesebben.
2/6 anonim válasza:
Én a Sodastream gépbe az Aldi Sodastar patronját használom, mert egy ezressel olcsóbb (kicsit többel is).
Szóval, ha egyik irányba kompatibilis, a másikba is annak kell lennie.
3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg sokkal olcsóbb az aldis, de hiába veszem, ha nem lehet visszaváltani. Ezért kérdezem.
2021. szept. 3. 13:26
4/6 anonim válasza:
Aldiban szoktam visszaváltani. Amúgy máshol, pl. Auchanban is visszaváltják, de nem az olcsóbb, Aldis áron, hanem a normál Sodastream áron. És sodastream-et adtak helyette.
5/6 anonim válasza:
Ugyanaz a patron.
Nekem sodastream van, aldiban cserélem a patront.
6/6 A kérdező kommentje:
Az aldiban mindig lehet cserélni? Ott nem csak alkalmilag árulnak ilyesmit?
2021. szept. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!