A szotyi hízlal?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 13:55
11/15 anonim válasza:
És szerinted a szénhidrát tartalmon múlik, hogy mennyire hízol tőle? A benne lévő sok zsírral mit csinál a szervezet?
12/15 anonim válasza:
#11Felhasználja, bizonyos mennyiségű zsírra szüksége van a szervezetnek, mert bizonyos zsírokat csak így tudja hasznosítani a szervezeted. Pl.D-,E-,K-,A-vitaminok.
Gugli jó barátod
De egy adag szotyitól nem aggódj, nem ettől fogsz meghízni.
13/15 anonim válasza:
Mert a szénhidrátot nem használja fel, csak a zsírt? Ha ilyen jól tudsz guglizni, azt is keresd már ki, hogy a zsírban oldódó vitaminokhoz mennyi zsírra van szükség. A szotyinak meg 100 grammjában majdnem 500 kalóriányi zsír van. Nyilván egy adag szotyitól senki nem fog elhízni, csak arra akartam reflektálni, hogy nem a szénhidrát tartalma miatt hízlalhat, hanem a magas zsírtartalma miatt.
14/15 anonim válasza:
Hízlal, de átlagember néha egy maroknyitól nem fog elhízni. Ha valaki emiatt elhízik, az attól van, hogy aki nagyon szereti, az nehezen tud megállni egy adagnál.
15/15 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla, hogy valaki a szotyitól hízott volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!