Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek a következő 10 napban?

Mit egyek a következő 10 napban?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok, 1000 forintom van a következő 10 napra. Nem voltam még ilyen helyzetben, kicsit megvagyok ijedve. Segítenétek, hogy mit vegyek/egyek?

Jelenleg ezek vannak itthon:

Olaj

Liszt

Pár darab tojás

Pár szelet száraz kenyér

Vaj

Ízesítők

Mustár

Majonéz

Fahéj

Semmi más nincs, csak ezek az ételek vannak.

Nagyon szívesen olvasok bármilyen ötletet, kölcsönkérni nem tudok senkitől.

2021. aug. 31. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Bundás kenyér, vajas mézes kenyér,tócsni, tojásleves
2021. aug. 31. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek.. ötleteltünk pár napja az 1000 Ft-ra, nézd át, hátha találsz valami hasznos "okosságot".
2021. aug. 31. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Legelőször a kenyeret használd fel, mert az hamar tönkremegy. Bundás vagy pirítós kenyér. Mennyire tudsz főzni?
2021. aug. 31. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Ez most nem fog segíteni, de következőleg aranyat érhet: Rakj el 2.000 Ft-ot ilyen vészhelyzetekre. Máris tripla annyi pénzed lenne, amiből ha szegényesen is, de ki lehet húzni 10 napot.

Amit pedig most tehetsz:

1. nap: Pirítós és bundás kenyér, mivel a kenyér hamar tönkremegy.

2. és 3. nap: Veszel 1 kiló krumplit a legolcsóbb, de még ehető kategóriából, ami ~250 Ft. Ebből tudsz krumplisalátát csinálni, ami elég 2 napra.

4. nap: Vízből, lisztből, sóból gyúrsz egy tésztát, és megsütöd lepénynek. Mellé pedig csinálsz egy fűszeres szószt abból ami van.

5. és 6. nap: Veszel egy csomag spagettit (~200 Ft, de van olcsóbb is), meg egy konzerv aprított paradicsomot (szintén ~200 Ft), és csinálsz paradicsomos tésztát.

7. nap: A megmaradt pénzből veszel egy kiló kenyeret, és három napig pirítóst, illetve vajas kenyeret eszel.

Mivel nem tudom, hogy miből mennyi van otthon, igyekeztem minden összetevőt csak egyszer felírni.

2021. aug. 31. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Menj el vért adni!

Én spórolásban, olcsóságban csodákra vagyok képes, ha muszáj, de ez meghaladja a képességeimet

2021. aug. 31. 14:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Plazmadonor vagyok, de a következő napokban nem tudok menni...

2021. aug. 31. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Menj ki a termeszetbe ... eloszor is esos napok utan ugy no a gomba az erdoben mint a bolond ... masfelol pedig biztos elmesz par kukoroca tabla mellett .... mostanaban meg lehet 'lopcsikalni' egy par csovet .... domboldalban meg ott a szolo - az is most erik.

De ha este kimesz a patakpartra, foghatsz halat vagy rakot.

Jobb es tobb otletem nincs ... erik a szilva, jo lesz palinkanak :)

2021. aug. 31. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Makk is eheto, ha tudod milyen modon kell elkesziteni ... neten talahatsz segitseget.
2021. aug. 31. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha akarsz, minden nap kacsasultet ehetsz ... csak ki kell menni egy vizpartra es el kell kapni egy vadkacsat - nem ordongosseg :)
2021. aug. 31. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha adsz plazmat akkor menj veradasra ha nem voltal 3honapja.. az is 1000ft utalvany
2021. szept. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!