Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 2 napig 1000 ft-om maradt...

2 napig 1000 ft-om maradt kajára, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos volt hirtelen egy nagyobb kiadásom, segítséget nem tudtam kérni máshonnan, így hétfőig kb 1000 ft-om maradt. Mit egyek?

Ez van otthon: 5 db tojás

Olaj

Kb 250 gr kenyér

Arra gondoltam, hogy kenyeret ennék reggelire, hozzá megvenném a legolcsóbb felvágottat.

Ebédre: a legolcsóbb tészta, hozzá megfőzném a tojásokat, vennék pár szál virslit, lepirítanám az olajon, majd összeforgatnám az egészet, majd befűszerezem. Ki lehet így húzni hétfőig?

2021. aug. 27. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

3 db csirkecomb 300-400 Ft.

Csirkemáj félkilós 300Ft

A csiperkegomba ugyanennyi.

1 kg liszt, (nokedli), rizs vagy tarhonya és gond megoldva.

Hó végén én kettőnkre főzök ennyiből.

2021. aug. 27. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom, fűszereid vannak otthon. Sőt, tonhalkonzervet is találtál.

Így már ki lehet húzni. A többi tippet már leírták előttem. DE! A pár szál virslit biztos, hogy kihagynám. Nem olcsó hentespultban. Max. akkor, ha vákuumosat veszel, de az nem pár szál, min. fél kiló a nevenincs fóliás, és alig takarja be az ezrest.

Sárgaborsó olcsó, egy személyre, rántanék hozzá parízert pl., de sütve is jó. Rossz minőségű az olcsó parízer, de most nálad a szükség nagy úr.

2021. aug. 27. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
ha egyedül vagy akkor sima liba
2021. aug. 27. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Sok jó ötletet kaptál, itt van plusz egy. Én amikor nagyon legatyásodok virslis sajtos tejfölös spagettit csinálok, vagy paprikás krumplit, esetleg krumplis tésztát csemege uborkával, hogy legyen egy kis vitamin is hozzá.
2021. aug. 27. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
bundás kenyér, paprikás krumpli, két csirkecomb, főzz belőle levest majd a combokat rántsd ki, lángos, tócsni
2021. aug. 27. 14:38
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további ötleteket!

A csirkecomb is nagyon jó ötlet, jövő héten azt fogok enni, simán sütőben sütve, cékla savanyúsággal (az az egyik legolcsóbb, de a kedvencem) egy kis héjában sült krumplival. Így nagyon olcsó és tápláló. Minden jót nektek!

2021. aug. 27. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert!

Át tudom érezni a helyzeted, időnként mindenkire nehéz idők jönnek. Ezért kell a bőségesebb időkben a spájzot megpakolni. Egy halkonzerv, egy zacskó szárazbab, rízs, lekvár, stb... ki tud húzni a bajból.

2021. aug. 28. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha megszorulsz maskor is, menj el plazmat adni. Vert adni. Elobbierr tobbet fizetnek, utobbiert 1000ft utalvany.

De legalabb masokon is segitesz.

Persze a plazmaadassal ne ess túlzásba, de havi 1-2alkalomtol semmi bajod sem lesz, es legalabb egy alap szuresen reszt veszel igy magadon is segitesz.

2021. aug. 30. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!