2 napig 1000 ft-om maradt kajára, mit javasoltok?
Sziasztok!
Sajnos volt hirtelen egy nagyobb kiadásom, segítséget nem tudtam kérni máshonnan, így hétfőig kb 1000 ft-om maradt. Mit egyek?
Ez van otthon: 5 db tojás
Olaj
Kb 250 gr kenyér
Arra gondoltam, hogy kenyeret ennék reggelire, hozzá megvenném a legolcsóbb felvágottat.
Ebédre: a legolcsóbb tészta, hozzá megfőzném a tojásokat, vennék pár szál virslit, lepirítanám az olajon, majd összeforgatnám az egészet, majd befűszerezem. Ki lehet így húzni hétfőig?
3 db csirkecomb 300-400 Ft.
Csirkemáj félkilós 300Ft
A csiperkegomba ugyanennyi.
1 kg liszt, (nokedli), rizs vagy tarhonya és gond megoldva.
Hó végén én kettőnkre főzök ennyiből.
Ahogy olvasom, fűszereid vannak otthon. Sőt, tonhalkonzervet is találtál.
Így már ki lehet húzni. A többi tippet már leírták előttem. DE! A pár szál virslit biztos, hogy kihagynám. Nem olcsó hentespultban. Max. akkor, ha vákuumosat veszel, de az nem pár szál, min. fél kiló a nevenincs fóliás, és alig takarja be az ezrest.
Sárgaborsó olcsó, egy személyre, rántanék hozzá parízert pl., de sütve is jó. Rossz minőségű az olcsó parízer, de most nálad a szükség nagy úr.
Köszönöm a további ötleteket!
A csirkecomb is nagyon jó ötlet, jövő héten azt fogok enni, simán sütőben sütve, cékla savanyúsággal (az az egyik legolcsóbb, de a kedvencem) egy kis héjában sült krumplival. Így nagyon olcsó és tápláló. Minden jót nektek!
Sok sikert!
Át tudom érezni a helyzeted, időnként mindenkire nehéz idők jönnek. Ezért kell a bőségesebb időkben a spájzot megpakolni. Egy halkonzerv, egy zacskó szárazbab, rízs, lekvár, stb... ki tud húzni a bajból.
Esetleg ha megszorulsz maskor is, menj el plazmat adni. Vert adni. Elobbierr tobbet fizetnek, utobbiert 1000ft utalvany.
De legalabb masokon is segitesz.
Persze a plazmaadassal ne ess túlzásba, de havi 1-2alkalomtol semmi bajod sem lesz, es legalabb egy alap szuresen reszt veszel igy magadon is segitesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!