Milyen kézi mixert javasoltok?
Már megrendeltem egy Bosch mixert, de sokan írták a vélemények közt, hogy gyenge és lassú. Konkrétan ezt: [link]
Milyet érdemes venni 10 ezer alatt, ami elég erős, gyors, és nem egy ipari hulladék?
Nézd, 4 és fél az értékelése, olyan rossz nem lehet. A Bosch jó márka. Hacsak nem napi 50 tortát akarsz vele otthon készíteni, tökéletes lesz.
Ha sokat sütsz, érdemesebb egy valódi konyhai robotgepbe beleinvesztalni. Pl épp a Bosch MUM sorozata ilyen. Nekem volt egy alap MUM, 10 évig működött kifogástalanul, akkor is csak azért váltam meg tőle, mert egy bővítettebb kiadást vettem meg. Ilyenem volt: [link]
Ertem. Akkor esetleg ez? [link]
De ez mondjuk drágább. Az is igaz, hogy ha nagyon jó minőséget akar az ember, akkor érdemes beruházni. A MUM pl, amit írtam kiegészíthető szeletelővel, reszelővel, húsdarálóval, stb, tehát oké, hogy nem olcsó, de sokmindenre használható, nagyon jó és nagyon megbízható gép.
Én talán ezt mondanám, akciósan 10 alatt szokott lenni
Én boscht mégegyszer semmiben nem vennék! Árukeresőn Top1-es termékeik porosodnak itthon, mert használhatatlanok!
Végül Tefalt rendeltem, amazt pedig lemondtam.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!