Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kézi mixert javasoltok?

Milyen kézi mixert javasoltok?

Figyelt kérdés

Már megrendeltem egy Bosch mixert, de sokan írták a vélemények közt, hogy gyenge és lassú. Konkrétan ezt: [link]

Milyet érdemes venni 10 ezer alatt, ami elég erős, gyors, és nem egy ipari hulladék?

2021. febr. 7. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nézd, 4 és fél az értékelése, olyan rossz nem lehet. A Bosch jó márka. Hacsak nem napi 50 tortát akarsz vele otthon készíteni, tökéletes lesz.

Ha sokat sütsz, érdemesebb egy valódi konyhai robotgepbe beleinvesztalni. Pl épp a Bosch MUM sorozata ilyen. Nekem volt egy alap MUM, 10 évig működött kifogástalanul, akkor is csak azért váltam meg tőle, mert egy bővítettebb kiadást vettem meg. Ilyenem volt: [link]

2021. febr. 7. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem sütök gyakran, de többen írták, hogy olyan kicsi a fordulata, hogy a tojásfehérjét képtelen kemény habbá verni. Ezt sokan írják, hiába a 4,5 csillag, és épp elég baj akkor is, ha havonta egyszer használnám. Robotgép nem kell, elég egy ilyen kis kézi.
2021. febr. 7. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ertem. Akkor esetleg ez? [link]

De ez mondjuk drágább. Az is igaz, hogy ha nagyon jó minőséget akar az ember, akkor érdemes beruházni. A MUM pl, amit írtam kiegészíthető szeletelővel, reszelővel, húsdarálóval, stb, tehát oké, hogy nem olcsó, de sokmindenre használható, nagyon jó és nagyon megbízható gép.

2021. febr. 7. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én talán ezt mondanám, akciósan 10 alatt szokott lenni

[link]

Én boscht mégegyszer semmiben nem vennék! Árukeresőn Top1-es termékeik porosodnak itthon, mert használhatatlanok!

2021. febr. 7. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Végül Tefalt rendeltem, amazt pedig lemondtam.

Köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!