Télen milyen üditőt javasoltok a meki kajához?
Figyelt kérdés
Kólát szoktam de télen nem akarok torokgyuadást kapni. Hamburgerhez meleg latte meg nem igazán dukál2020. nov. 9. 18:27
1/13 anonim válasza:
A Coca Cola télen is frissít. Csak jég nélkül kérd.
3/13 A kérdező kommentje:
Teából milyenek vannak? Vagy azt mindig mártogatni kell?
Autóval vagyok így tunkolásra nincs lehetőség. Olyan kellene amit csak a számba veszek és szürcsölöm.
2020. nov. 9. 18:47
4/13 anonim válasza:
Bármi, csak szólj, hogy nem kell bele jég. A férjem nyáron se kér bele soha. Úgy nem annyira hideg.
5/13 anonim válasza:
Mit mártogatsz? Úgy kapod meg, mint a kólát. Lefedett pohárban szívószállal.
6/13 anonim válasza:
Teát mártogatni, tunkolni? Mivan??? Filteresre gondolsz, vagy mi? Egyébként nem hallotál még a jegesteákról (Ice Tea, Nestea, Xixo...)?
7/13 A kérdező kommentje:
Jaja igen filteresre gondoltam :D
Szval van filteres nélküli meleg tea is?
2020. nov. 9. 19:34
8/13 anonim válasza:
Egyre jobb. Üdítőt akartál nem? A meleg tea mióta üdítő? Az nyilván csak filteres.
9/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat :D
Ital folyadék mittomén
2020. nov. 9. 19:47
10/13 anonim válasza:
Filteres nélküli meleg tea? Persze, hogy van. Kiveszed belőle a filtert és kész is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!