Melyik az a vanília puding amelyik nem lesz görcsös, göbös mikor kész ? valami jó márka?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 17:27
1/3 anonim válasza:
Egyik se lesz az, ha megfelelően készíted el.
2/3 anonim válasza:
Az, amelyiket nem készíted el rosszul.
A pudding csak keményítő és ízesítés keveréke, a megoldás is csak az utasítások követésében rejlik. Kevés szobahőmérsékletű tejjel és cukorral elkevered csomómentesre, aztán ahhoz mehet a maradék és tovább kevergeted folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!