Én egyértelműen a sós ételeket szeretem a legjobban, édességekből meg általában keveset eszek, mert nem is nagyon szeretem őket.
Egyébként azt hittem, hogy nincsenek ezen az oldalon ilyen átlagos kérdések, amikre bárki tud válaszolni.
2020. szept. 16. 16:37
2/18 anonim válasza:
A kicsit krémesebb, kávé aminek van némi karamelles utóíze (tejjel iszom csak)
Meg van ilyen nagyon finom sült kolbász, ami elég fűszeres és kellemesen csípős
Pringles tortilla hagymás tejfölös csipsz íze is isteni.
Uh, meg a lapcsánka, fokhagymásan, tejföllel és sajttal. A fokhagyma ízén lenne ebben a hangsúly, ami ezell a kombinációval nagyon jó élményt kölcsönöz.
Kb ha finom ízekre kellene hirtelen asszociálni akkor maga ezek az ízek jutnak eszembe mindenféle hozzá fűződő élményt vagy bármi mást mellőzve.
2020. szept. 16. 16:38
3/18 anonim válasza:
Én valami miatt csak a 4 alapízt érzem évek óta. Sóst mondanám.
2020. szept. 16. 16:46
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkit felpntozok. Kicsit kifejthetiktek jobban, mint a kettes. SZóval, hogy konkrétan megylik. Mint ahogy ő írta, a kávé :)
2020. szept. 16. 16:50
5/18 Travis83 válasza:
Főtt vagy sült fokhagyma íze
Vanília fagyi íze
Friss cheesecake íze
Halászlé levének az íze
Főtt marhaborda hús íze
Vanília meg szamóca turmix íze
Avokádó+füstölt lazac kombó íze
Forró nyári napon a jéghideg sör íze
Főtt tojás folyékonyabb sárgájának az íze
Friss ropogós zöldhagyma íze
Folyékony csokoládéval töltött csokoládé íze
Fekete tea íze
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de a lista közel sem véges. :)
2020. szept. 16. 16:52
6/18 anonim válasza:
#3-as vagyok. A négy alapíz nem minden. Ettől függetlenül imádom a csocsaj pékségben található kenyérlángost, van egyfajta pikantériája. Nem tudom, hogy a pikáns íz mondható e íznek, mivel nem olyan, mintha vanilliát vagy karamellt éreznék, hanem egyfajta leírhatatlan összhang az ízek között. Mint az unami, amit az 5. íznek mondanak. A karamellt régen imádtam én is, és a vanilliát. Ha a vanillia és a csokoládé közt kellett volna választanom, csokoládét választottam volna. Manapság egyáltalán nem eszem édeset, a péksütikben, de még a sós ételekben is megtalálom azt a mennyiségű "cukrot", ami nekem kell. A csipős ételeket imádom.
2020. szept. 16. 16:55
7/18 anonim válasza:
Én vagyok az 1-es. Csípős kolbász, csípős ketchup, olaszos tészták, lasagna.
Meg szeretek magában rágcsálni néhány kis sókristályt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!