Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A alpro vanilia pontosan mi?

A alpro vanilia pontosan mi?

Figyelt kérdés
Az is tej csak izesitve van? Vagy az egy megcsinalt innivalo mint a kakao pl? Mert az lenne kerdesem hogy a kavemat nrm szeretnem tehen tejjel inni, de mas novenyi tej pedig nem izlik. Es ha a alpro vanilia olyan mint pl. Egy milli madartej azzal azert fura lenne kavet inni 😅

2021. máj. 17. 14:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el mi van a dobozán. Nem Magyarorszagon élek, nálunk van Alpro vanília puding, sodó és szójatej is. A szójatej nagyon finom.
2021. máj. 17. 14:24
 2/18 Andizsuzsi ***** válasza:
26%

Vanilla

vaníliás mandulaital

2021. máj. 17. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
az alpro nem tejtermékeket gyárt hanem növényi tejpótló termékeket. én ezeket láttam már, amik lehetnek vaníliásak: tejpótló (szója, másból készült ízesített tejpótlót én még személy szerint nem láttam), pudding, sodó, joghurt
2021. máj. 17. 14:41
 4/18 A kérdező kommentje:

1- a szoja tejrol irok ami vanilia izesitesu, hogy azt tehetem e kaveva vagy nem.? Nincs ea irva csak hogy finom ital.

2- nem pontosan

3- tudom hogy nem tejtermek azert is irtam hogy tehentej helyett akarok mast a kavemba🤦‍♀️ Es a vanilias soya okes e?

2021. máj. 17. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
miért ne tehetnéd?
2021. máj. 17. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Teheted. Finom vele nagyon.
2021. máj. 17. 14:58
 7/18 A kérdező kommentje:
Hat hogy neme valami udito inkabb ami nem igazan megy a kaveba
2021. máj. 17. 15:20
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

nem-e...

nem, nem üdítő, ízesített növényi tejpótló

2021. máj. 17. 15:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyasmi, mint mondjuk a zacskós kakaó. Azt is tehetnéd a kávédba. Sűrűbb, mint a rendes tehéntej, vagy a növényi tejel, de nem sodó vagy puding állagú. Nekem automata kavegepem van, tejhabositoval, az nem tudja felszívni, mert ahhoz azért sűrű. De simán bele öntve a kávéba tökéletes. Pláne mondjuk -nyáron jó kis jegeskávét csinálni vele. 1, 6 voltam
2021. máj. 17. 16:05
 10/18 Andizsuzsi ***** válasza:
65%

"a szoja tejrol irok ami vanilia izesitesu"

Mondjuk ezt beleírhattad volna a kérdésedbe is.

2021. máj. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!