A alpro vanilia pontosan mi?
Hat pont az a lenyeg hogy a kakaot sem tennem a kavemba 😅
Ez a neve a szoja tejnek: Alpro vanilia, azert nem reszleteztem hogy mi mert aki ismeri tudja. Aki nem a kerdesemre sem tudja a valaszt
Kedves kérdező!
Mákszemnyit arrogáns vagy. Írd be a google-ba, hogy Alpro Vanilia. Nekem az első 5 találat között az első a puding, a második kettő a sodó, a harmadik a joghurt és a negyedik a szójatej.
12- 😕 hat nem csak a soyaval volt a baj hanem az osses tobbi tejpotlo sem izlik. Es a reggeli kavemat szeretem nagyon, es sajnos nem tudom mivel tudnam inni ugy hogy finom is legyen.
13. Kerestem a googleba valaszt arra hogy most pontosan a vanilia izu szoja tej mennyire sima tej, vagy mennyire inkabb egy kakaohoz hasonlo dolog amit annyira nem illik a kaveba tenni es nem talaltam errol infot, nem ertem most te mit akartal azzal amit irtal..!?
Mar egy ideje van itthon ez a vanilia soya tej, finom is vele a kave csak hat furi. Olyan mintha madartejet ontenek a kavemba 😅
Es pl. A kakaos tej is egy megcsinalt tejkeszitmeny amit nem tennek a kavemba.
Es kivancsi vagyok hogy a novrnyi tejek vilagaban ez az alpro vanilia is hasonlo e, amit igy kel inni ahogy van mert egy “madartej” vagy “kakao tej” novenyi tejkeszitmeny vagy nem. Vagy tenylegesen olyan mint a tobbi novenyi tej ami mehet kvba?
Mar jobban nem tudom le irni es szerintem tul is van targyalva. Koszonom az eddigi valaszokat.
Sajnos megprobalom vizesebben inni a kavem hatha megszokom az izet igy. Es sajnalom hogy a tehentej (amivel imadom a kavem) hez hasonlo nem allati eredetu de hasonlo izu tejet nem nagyon talalni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!