Találtam egy barna kis valamit a tojásban. Az a csirke volt?
Ezek a "gyári" tojások az életben nem láttak kakast, szóval ezek megtermékenyítetlen tojások. Ergo nem lehetett kiscsibe. Nem tudom, mi az, de én is sokszor láttam már ilyet.
Ahelyett, hogy valaki rögtön ír, mint akinek muszáj, hogy igen, tuti az volt, jó lenne, ha inkább csak azokra a kérdésekre válaszolnának, amihez érdemben hozzá tudnak szólni és közelebb jutunk a megoldáshoz.
Én is azt akartam írni, mint a 22.12.
Dehogy volt az csirke!
tegnapelőtt 22:12
A kérdésből nem derül ki, hogy bolti tojás volt, vagy a szomszédtól kapta, esetleg saját tyúk tojta!
:)
Nagyapám még úgy hívta a megtermékenyített tojásokat, hogy szemes tojás. Ha kotlóst ültettek, akkor lámpa fölött nézték át a tojásokat, és ezt a kis fekete "szemet" keresték, mert ez a jele, hogy meg van termékenyítve. De ez még nem az embrió, ahhoz néhány napig 37 celsius fok feletti melegben kell lennie a tojásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!