Találtam egy barna kis valamit a tojásban. Az a csirke volt?
Figyelt kérdés
Mintha szemei is lettek volna... De elég pici volt meg én úgy tudtam hogy a sárgájából lesz a csirke vagy az is a tápláléka?2010. aug. 29. 20:53
1/13 anonim válasza:
Igen:) valószínű, hogy késöbb vették el, vagy több ideig volt meleg helyen tárolva. de az még nem a csirke, az csak egy embrió:)
3/13 anonim válasza:
Ha rossz a tojás akkor a sárgája véreres az kelt egy ideig. Azt lehet látni.Ha egy 2mm körüli barna van az nem kelés
4/13 anonim válasza:
Az még csak a kakas-sperma volt!
5/13 anonim válasza:
Huh rosszul vagyok már a kérdést olvasva is... azt hiszem nem fogok tojást enni többé.
6/13 anonim válasza:
Éppenséggel lehetett krokodil is XD
7/13 anonim válasza:
Engem azzal hülyítettek kiskoromban hogy az csirkekaka
8/13 anonim válasza:
Szia! Az olyan tojásban van benne úgymond a "pete", ahol kakas van az udvaron. A legtöbben van, semmi bajod nem lesz tőle, ez normális.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. aug. 29. 22:01
10/13 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy a fehérjében találtad.Biztos,hogy nem a csirke volt,mert az a sárgájából kezd fejlődni,és,ha a tojás megtermékenyült és már elindult az embriófejlődés,akkor a fehérjét körülvevő hártya hajszálereket növeszt,piros vér van benne.Ez már annyira gyanús lett volna,hogy csak na.Ez a barna micsoda(vagy más színű)elő szokott fordulni a fehérjében,de szerintem valamilyen anyagcsere-hiba miatt kicsapódó "melléktermék"-persze nem kell megenni,de az egész tojást nem kell kidobni miatta,elég,ha máskor az izét kihalászod belőle.Ha pedig megetted,akkor sincs semmi,valószínűleg nem halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!