Perkelthez mik a kedvenc köreteitek?
Figyelt kérdés
Több van, akkor számozott sorrendben írjátok, nemetekkel esetleg korral együtt.2021. aug. 17. 20:10
11/19 anonim válasza:
Nokedli, tarhonya. Mással nem szeretem.
13/19 anonim válasza:
Attol fugg milyen az a 'perkelt' - mibol keszult es milyen jelleggel.
Birkaporkolthoz - fottburgonya
Marhaporkolthoz - tarhonya
Sertesporkolthoz - nokedli
Harcsaporkolthoz - turoscsusza
Szarvasporkolthoz - szalveta gomboc vagy krokett
14/19 anonim válasza:
Miért beszélsz ilyen parasztosan?
Amúgy pont úgy, ahogy a 13-as írja. Néha szoktam birkapörköltet túrós csuszával is enni, főleg karácsonykor, amikor amúgy is készül mindkettő. Szerintem meglepően jól passzolnak.
15/19 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen pörköltről van szó. Pl. vadpörkölthöz, pacalhoz mi nem eszünk tésztát, csirkepörkölthöz, gombapörkölthöz meg krumplit.
16/19 anonim válasza:
Cserke, sertes - nekedle
Vedhes - fett kremple, dedelle
19/19 anonim válasza:
Ha benti, tehát gázon főtt akkor nokedli. Ha kinti tehát bográcsos akkor csinálok hozzá kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!