Suliban mi volt a kedvenc ételed:?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 22:12
1/19 anonim válasza:
A házikoszt.
Mielõtt leszavaztok, nem azt kérdezte hogy a menzán.
3/19 A kérdező kommentje:
Az csak péntekenként volt és mivel mindig a suli utolsó napja, azért emlékszel vissza kellemesen rá!
2021. aug. 12. 22:29
4/19 anonim válasza:
Nálunk sosem volt piskóta csokiöntettel, néha elgondolkodok milyen lehet. A kérdésre válaszolva: semmi, semmit nem találtam finomnak, általában éhes is maradtam.
7/19 anonim válasza:
A sajtos pogácsa a büfében. A menzakosztot egyáltalán nem szerettem, nálunk nem főztek finoman.
8/19 anonim válasza:
a paradicsomos káposztafőzelék fogott meg, ara még repetára is mentem. ne nézzetek le kérlek, én szerettem e menzát akármilyen is volt, mert változatosabban főzött mint anyum, több ételt megismertem. és amit utána mondtam neki az sem sikerült olyan jól mert vagy nem tudta úgy, vagy a nagy mennyiség miatt más volt menzán
10/19 anonim válasza:
Főtt rizs hússal és meggyszósszal (vagy mártással) + meggymag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!