Melyik a kedvenc ételed?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 20:29
1/17 anonim válasza:
Gulyásleves, petrezselymes krumpli és rántott hús
2/17 anonim válasza:
Halászlé, krumplifőzelék, húsleves, almás pite,
6/17 anonim válasza:
Mikor mit kívánok jobban. A kedvenceim közé tartoznak: marhapörkölt, rántott hús, rántott sajt (házilag készítve , trapista bepanírozva). Levesből nincs kedvencem, de a sima húslevest szeretem. Édességből meg a mákos guba és a madártej.
7/17 anonim válasza:
Rakott krumpli és töltött káposzta. Nem tudnék választani a kettő közül, de bármelyikkel túlélnék egy világégést :D
8/17 anonim válasza:
Hú.... a pörkölteket nagyon szeretem (sertés, marha, még a kakas, csirke- és gombapörköltet is), ezen kívül a rakott krumplit, rakott kelt, borsos tokányt szeretem nagyon. Édességek közül bármikor jöhet mákos guba vagy madártej, máglyarakás is.
9/17 anonim válasza:
Gyümölcsleves, vörösboros marhapörkölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!