Randira milyen édességet vigyek ami nem olvad meg?
Figyelt kérdés
Csak édesség játszik… :D2021. aug. 2. 18:35
1/10 anonim válasza:
Gumicukrot, az nem nagyon olvad!
2/10 A kérdező kommentje:
De valami hivatalosabbra gondoltam, ami virág helyett lenne.
2021. aug. 2. 18:50
5/10 anonim válasza:
Bonbon. Ha meg is olvad, mindegyiknek van - általában karton, vagy akár műanyagdoboza, kemény plasztik - ha meg is olvad, nem látszik alatta.
6/10 anonim válasza:
5. vagyok,én amúgy nem bonbont vinnék, hanem meghívnám a leányt/hölgyet egy sütire. Nem olvadhat meg, nem kell tárolni, hazavinni, ott megeszi az övét meg te is a tiedet, te fizetsz és kész.
7/10 anonim válasza:
Mindenképpen dobozos desszertet. Egyáltalán mit szeret a hölgy, keserű csokoládé, édeset, kerek csokoládét, lapos csokoládét, fehér csokoládét, sötét csokoládét, töltött csokoládét, tejes csokoládét, ízesített csokoládét:)
10/10 anonim válasza:
én szerintem, ha csak édesség játszik akkor vigyél neki őszibarackot vagy sárgadinnyét. Azok elég édesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!