Amikor van eszem. De általában spórolni szoktam velük (pl: 100g-os csokinál 30-40g-ot eszek meg egy nap, joghurtok, pudingoknál ha van 5 db, akkor is 1 nap az egyiket eszem meg)
Vigyázok az alakomra
Mostanában hagytam abba a nasizást, mert tartani szeretném a súlyom. (mondjuk pár mínusz kg se ártana... )
Nem vagyok édesszájú, viszont régebben szinte minden nap chipset, vagy popcornt ettem. Most csak annyi édességet eszek, hogy néha az asztalról elveszek 1-1 kis cukrot, ez naponta max. egyszer történik meg. Hétvégente megengedek magamnak egy bögre forró csokit, egy tál somlói galuskát, vagy egy zacskó chipset, de hétköznap csak gyümölcsöt eszek ha valami édesre vágyom.
Attól függ.
Nekem a fagyi az amit rossz útra visz, általában heti 3-5 gombócot eszek, de persze a frigóból. Nyáron többet, télen kevesebbet.
Kávét, teát nem cukrozom.
Gyümölcsből napi 1-3 szem fogy, de ugye ez is édes.
Havi 2-3× szoktam sütni is, pl kalácsot, fahéjas csigát, amás pitét.
Van olyan nap, amikor azért megeszegetek egy-két táblányi csokit, vagy egy halom sütit. (fánk, kakaós csiga, almás pite stb...)
Édesszájú vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!