Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Lidli-ben kapható élelmiszerekről?
Nagyon jó copykat készít (másolat) :D
A csokijuk olyan mint a snickers/mars/twix/bounty
A üdítőjüknek PONT ugyanolyan íze van mint a rendes colának
A fagyijuk olyan mint a magnum xcsak párszáz forintal olcsóbb
Tehát nagyon jó cuccokat lehet kapni :D
Még nem volt olyan termék amivel ne lettem volna elégedett!
Persze volt amivel jobban, volt amivel kevésbé!
A felvágottak, édességek, sajtok, joghurtok nagyon finomak(a mogyorós drazsé szerintem finomabb mint az igazi M&M's!)a száraztészták, üveges szószok szintén jók, a kenyér zsemle frissen finom, de azért nem olyan mint a helyi pékségben vásárolt áru.
Szeretem a gyümölcsleveket is, pláne a 100%narancslevet, és almát! A WC papír is elfogadható, és a tisztítószerek is.:) Van finom illatú folyékonyszappan, bár egyszer vettem egy tusfürdőt, annak nem volt olyan kellemes illata a bőrömön. Bár tisztálkodó szerekből általában natúrtermékeket veszek, azt meg amúgy sem lehet kapni a Lidl-ben(én is Lidlinek szoktam ejteni, magyaroknak szerintem így könnyebb.:P) Nagyon jó még a hamburgerzsemle, és a fagyasztott hamburgerhús is! A fagyasztott pizzák közül a dobozosak már egész ehetőek.:)
A jégkrémek szerintem nagyon megérik az árukat, vannak olyan minőségűek mint a Magnum vagy a Cornetto, és harmadannyiba kerülnek.
Kedvencem az étcsokis, kakaóbabos magnum-szerűség, étcsokival bevonva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!