Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Lidli-ben kapható élelmiszerekről?

Figyelt kérdés
Nem az ismert, megszokott márkákra gondolok. Köszi!
2010. aug. 27. 08:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
ellenben az Aldiról nem tudom ugyanezeket a jókat elmondani.
2010. aug. 27. 09:59
 12/23 jaay válasza:
100%
folyton ott vásárolunk és még semmi baj nem volt
2010. aug. 27. 10:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó copykat készít (másolat) :D

A csokijuk olyan mint a snickers/mars/twix/bounty

A üdítőjüknek PONT ugyanolyan íze van mint a rendes colának

A fagyijuk olyan mint a magnum xcsak párszáz forintal olcsóbb

Tehát nagyon jó cuccokat lehet kapni :D

2010. aug. 27. 10:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak ott vásárolunk mindent, nem volt még sosem a minőséggel gond, szerintem nagyon jók! A tejtermékek nagyon jók, a tejföl jó sűrű pl., a jégkrémek isteniek. Egyedül az ottani kenyereket nem szeretem. És az idén sikerült egy borzasztóan rossz görögdinnyét kifogni, azóta azt nem ott veszem.
2010. aug. 27. 10:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyíregyházán nagyon finomak a péksütik, meg a csokik. Sört is ott éremes venni, mert olcsó, és nem olyan rossz. Az én kedvencem mondjuk a spar.
2010. aug. 27. 10:21
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Zöldséget/gyümölcsöt csak vészhelyzetben veszünk ott, voltak elég rossz tapasztalataink velük. A tejtermékek egy része igen jó, és kedvező árú, a felvágottak szintén, a pékárujukkal sincs semmi baj. Egyéb jellegű problémáink voltak már a bolttal, de nem az élelmiszerek minőségével volt a baj.
2010. aug. 27. 10:49
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Van ott egy nagyon fincsi jégkrém.. Kívül mandulás-csokis belül vaníliás Fincsibb, mint a magnum, és 100 ft alatt van :)
2010. aug. 27. 10:58
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
A felvágottakat nagyon szeretjük. A fagyi is jó. Gyorsfagyasztott, leveles tésztát is csak ott veszek.
2010. aug. 27. 10:59
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt olyan termék amivel ne lettem volna elégedett!

Persze volt amivel jobban, volt amivel kevésbé!

A felvágottak, édességek, sajtok, joghurtok nagyon finomak(a mogyorós drazsé szerintem finomabb mint az igazi M&M's!)a száraztészták, üveges szószok szintén jók, a kenyér zsemle frissen finom, de azért nem olyan mint a helyi pékségben vásárolt áru.

Szeretem a gyümölcsleveket is, pláne a 100%narancslevet, és almát! A WC papír is elfogadható, és a tisztítószerek is.:) Van finom illatú folyékonyszappan, bár egyszer vettem egy tusfürdőt, annak nem volt olyan kellemes illata a bőrömön. Bár tisztálkodó szerekből általában natúrtermékeket veszek, azt meg amúgy sem lehet kapni a Lidl-ben(én is Lidlinek szoktam ejteni, magyaroknak szerintem így könnyebb.:P) Nagyon jó még a hamburgerzsemle, és a fagyasztott hamburgerhús is! A fagyasztott pizzák közül a dobozosak már egész ehetőek.:)

A jégkrémek szerintem nagyon megérik az árukat, vannak olyan minőségűek mint a Magnum vagy a Cornetto, és harmadannyiba kerülnek.

Kedvencem az étcsokis, kakaóbabos magnum-szerűség, étcsokival bevonva.:)

2010. aug. 27. 11:23
 20/23 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ilyen sokan válaszoltatok! Köszönöm. Megmondom őszintén eddig bizalmatlan voltam, és csak egyszer mentem Lidl-be, de ezek után bátrabban vásárolok ott.
2010. aug. 27. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!