Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ásványvíz vagy csapvíz?

Ásványvíz vagy csapvíz?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 12:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Mentes ásványvíz mert ihatatlan nálunk a csapvíz
2021. júl. 3. 15:13
 12/29 anonim ***** válasza:
62%
9. nem aggódom, a vesekövet én is írtam, a magas vérnyomás és a szív-érrendszeri problémák és a kemény víz összefüggése nem bizonyított. Egésségügyisként tudhatnád. Senki nem kapott szívinfarktust, nem lett vérröge azért, mert kemény vizet ivott éveken át. Annyi nincs a vízben, ami ezt okozná és - mint írtam - az ásványvízben sokkal magasabb az ásványi anyagok (köztük a Ca és Mg) aránya, mint a csapvízben, szóval aki ettől fél és ezért iszik ásványvizet, az nem egészségügyis, vagy max. ápoló.
2021. júl. 3. 15:16
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

5-os vagyok.

Nem igazan ertem miert kellett leszavazni?

Azert mert nem tetszik nektek egy valasz, attol meg lehet igaz.

[link]

2021. júl. 3. 15:22
 14/29 anonim ***** válasza:
63%
MIndkettő. De ásványvízből csak ízesítetlen bubis.
2021. júl. 3. 20:40
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Akik a 12est lepontozták, azok esetleg valamivel alátámasztanák, hogy az ásványvízben kevesebb a kalcium és a magnézium, mint a csapvízben?
2021. júl. 3. 20:44
 16/29 anonim ***** válasza:
61%

Na, közben írt az "egészségügyis", aki megsértődött azon, hogy azt írtam, hogy "max. ápoló" és igen, az.

Nem kell ám megsértődni, arra írtam a "max. ápolót", hogy egy ápoló hiába írja, hogy a csapvízben több a Ca és az Mg, az annyit ér forrás nélkül, mintha bárki más írta volna. Nem írtál ilyet, de azt írtad "egészségügyis"-ként, hogy a túl sok Mg és Ca szív- és érrendszeri betegségekhez vezet (ami igaz, de annyi nincs se a csapvízben, se az ásványvízben), de akkor meg mi is a bajod a csapvízzel és miért jobb annál az ásványvíz, amiben jóval több a Ca és a Mg??

Erre a nagy megsértődésben már elfelejtettél válaszolni.

2021. júl. 3. 23:27
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
Én csak csapvizet iszom. A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem egészségtelen, hanem jó minőségű, ráadásul sokkal olcsóbb is, mint az ásványvíz.
2021. júl. 5. 07:27
 18/29 anonim ***** válasza:
70%
Alapvetően csapvíz, de van, ahol rossz az íze. Akkor bubimentes ásványvíz.
2021. júl. 6. 11:37
 19/29 anonim válasza:
84%
Ha lehet akkor csapvíz, viszont nálunk ihatatlan, úgyhogy marad az ásványvíz.
2021. júl. 8. 09:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért olvastam végig minden választ, hátha írja valaki, hogy vízszűrőt használ ásványvíz vásárlása helyett. Szomorúan láttam, hogy nem érkezett ilyen válasz, pedig nagyon sokat lehet vele spórolni, arról nem beszélve mennyivel kevesebb műanyag hulladék.

Budapesten élek, sosem ízlett a csapvíz, vettem egy vízszűrőt, probléma megoldva.

2021. júl. 8. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!