5-os vagyok.
Nem igazan ertem miert kellett leszavazni?
Azert mert nem tetszik nektek egy valasz, attol meg lehet igaz.
Na, közben írt az "egészségügyis", aki megsértődött azon, hogy azt írtam, hogy "max. ápoló" és igen, az.
Nem kell ám megsértődni, arra írtam a "max. ápolót", hogy egy ápoló hiába írja, hogy a csapvízben több a Ca és az Mg, az annyit ér forrás nélkül, mintha bárki más írta volna. Nem írtál ilyet, de azt írtad "egészségügyis"-ként, hogy a túl sok Mg és Ca szív- és érrendszeri betegségekhez vezet (ami igaz, de annyi nincs se a csapvízben, se az ásványvízben), de akkor meg mi is a bajod a csapvízzel és miért jobb annál az ásványvíz, amiben jóval több a Ca és a Mg??
Erre a nagy megsértődésben már elfelejtettél válaszolni.
Csak azért olvastam végig minden választ, hátha írja valaki, hogy vízszűrőt használ ásványvíz vásárlása helyett. Szomorúan láttam, hogy nem érkezett ilyen válasz, pedig nagyon sokat lehet vele spórolni, arról nem beszélve mennyivel kevesebb műanyag hulladék.
Budapesten élek, sosem ízlett a csapvíz, vettem egy vízszűrőt, probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!