Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket esztek ilyen hőségben...

Miket esztek ilyen hőségben ebédre? Csak én vagyok aki a szokásos magyar kajákra rá se bír nézni ilyenkor?

Figyelt kérdés
De már lassan a meleg kajákat, meg a főzést se bírom elviselni.
2021. jún. 30. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én most avokádókrémet ettem pirítóssal, paradicsommal.

2-3 napra főzök, és berakom a hűtőbe, általában krémleves, gyümölcsleves, főzelék.

salátát készítek, és 1 szelet halat vagy csirkemellet gyorsan kisütök hozzá, az 10 perc alatt megvan.

Pl tegnap hideg gyümölcslevest, majd vegyes salátát ettem citrommal, olivaolajjal, mellé egy szelet tonhalat sütöttem.

Este zöldbabfőzeléket, 2 db tükörtojással, és házi túrókrém (zsírszegény túró, áfonya) volt a desszert.

Van a hűtőben dinnye is.

Nekem ilyenkor alap a sok saláta, gyümölcsök, és olyan ételek, ami tényleg pár perc alatt készen van.

2021. jún. 30. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A minap alaposan lepontoztak miatta, de neked attól még lehet hogy hasznos: mi ilyenkor előző este szoktunk összedobni valami gyors kaját másnap ebédre, hét elején pl. kisütöttünk egyik este egy csomó fasírtot, azt ettük salátával, zöldségekkel ebédre. Mára gyümölcslevest csináltam sok gyümölcsből. Holnap is az lesz, utána pedig a fagyasztóban levő kajáknak fogunk nekilátni, azokat csak meg kell melegíteni, vagy csinálunk valami fullosabb szendvicset.

Se magára a főzésre, mint tevékenységre nem vágyok, se a meleg ételek fogyasztására.

2021. jún. 30. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én már 1 hete dinnyét hozok ebédre.

Otthon felkockázom és itt bent behűtve megeszem.

2021. jún. 30. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én forró leveseket, de nem tudom miért azt kívánom, de meleg tésztás, rizses egyebekre nincs gusztusom..
2021. jún. 30. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a hagyományos magyar kaja elég tág fogalom.

Nyáron szeretek lecsót, tök főzeléket, hideg gyümölcslevest, stb főzni, ezek is magyaros ételek, de nem nehéz kaják.

2021. jún. 30. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor könnyedebb kajákat készítek, és valahogy a húsok sem esnek olyan jól.
2021. jún. 30. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
A szokásos magyar kaják elég kalóriadúsak, érthető, hogy nem esnek jól.
2021. jún. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!