Olyan szokások, amik kifejezetten a magyarokra jellemzőek?
Figyelt kérdés
Pozitív-negatív példák is lehetnek.2021. ápr. 28. 14:19
1/7 anonim válasza:
A folyamatos panaszkodás és elégedetlenkedés igazi hungarikum. :)
3/7 anonim válasza:
Senki a világon nem tud olyan bő szókinccsel és cifrán káromkodni, mint a magyarok :)
4/7 anonim válasza:
Május első vasárnapja anyák napja. Tegnap jöttem rá, hogy a németeknél egy héttel később van, nem tudom, hogy van ez a többi országban.
5/7 anonim válasza:
Csoportos disznóvágás a nagycsaláddal, bár ez biztos szokás más szomszédos országban is.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a legjellemzőbb, hogy a magyarok zöme iszonyúan túlbecsüli a saját képességeit:
(vagy az önbizalomhiányát kompenzálja okoskodással, passz)
ennyi mélysötét kötekedő időssel és buta beképzelt 30 feletti diplomás nővel még sehol sem találkoztam.
a másik a kifogáskeresés: legyen szó fogyásról vagy nyelvtanulásról, a többség hihetetlen kifogásáradattal tud előállni, ahelyett hogy megmozdulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!