Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 3 napja alig ettem. Az alábbi...

3 napja alig ettem. Az alábbi alapanyagokból mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Tej, margarin, búzadara van itthon. Pénzem elfogyott, a fizetésemet 1 hónapja halogatják.

Az utóbbi héten napi 2-3 kiflire volt pénzem, és akkor még volt itthon sajt,de mostmár a pénzem is elfogyott, és a sajt is.

2021. jún. 28. 19:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Menj ki az erdobe gombat es bogyokat szedni, menj el pecazni ... lopj gyumolcsot ... nincs jobb otletem.
2021. jún. 28. 22:14
 22/30 anonim ***** válasza:
92%
Esetleg kérj a szomszédtól valamilyen ételt, biztos megértik a helyzeted. Gyorséttermekben nagyon gyakran dobnak ki mindenféle ételt, anélkül hogy hozzányúltak volna. Ha a vendégek az asztalon hagyják, vagy a kuka tetejére rakják a megmaradt ételt, akkor vidd el, vagy ha látod, hogy dobnák ki, akkor kérd meg őket, hogy adják inkább oda neked.
2021. jún. 28. 22:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha van otthon liszt, liszt+víz+só, begyúrod, tepsiben vagy olajban megsüthető, amolyan lepényféle lesz belőle, frissen magában is finom, de vajjal vagy amit még lelsz a kamra mélyén esetleg méz lekvár bármi jó rá.

Ha a búzadarából sósan csinálsz tejbegrízt (vigyázz, kevés só kell bele, nem annyi, mint cukor), jó sűrűre. Olvassz vajat, és a vajba forgatott kanállal gombócokat szedj a sűrű tejbedarából egy sütőedénybe.

A végén öntsd rá a maradék olvadt vajat, és mehet a sütőbe egy tíz percre (ha lenne még sajtod, azzal megszórva lenne az igazi, de így sem rossz).

Ha a tej elfogy, a klasszikus tejbegrízt vízzel is el lehet készíteni, megszórva fahéjjal kakaóval vagy ami még akad. Mikor egyszer hasonlóan voltam, mint most te, akkor azon éltünk pár napig (meg a lisztes lepényen, amit az elején írtam) - nem mondom, hogy finom, én a végén kínlódva ettem, de laktató.

2021. jún. 28. 22:48
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogad el a lehetőséget, hogy rendelnek neked kaját. Tudom, hogy nehéz döntés, mert kellemetlen,de egy lehetőség amire most szükséged van. Még mindig jobb mint kukázni valahol vagy éhen halni.
2021. jún. 28. 22:50
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fogadd el a segítséget. Édesapám mondta mindig, hogy "ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el"
2021. jún. 28. 22:55
 26/30 anonim válasza:
81%
Ételdobozokat mindenképpen nézd, meg mert mindig van benne valami, pl. kenyér. Ingyen étel bekezdés itt: [link]
2021. jún. 30. 16:28
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Sikerült enned?

2021. júl. 1. 12:39
 28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat, egy ideig nem voltam aktív. Igen, szerencsére vettem ételt, hála az egyik felhasználónak, aki meg keresett privát üzenetben, és anyagilag támogatott, mégegyszer köszönöm neki! Holnapra ígérték, hogy utalják a fizetésemet, így remélhetőleg megoldódik a problémám. Mégegyszer szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét!
2021. júl. 1. 18:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

28

Ennek örülök!

Csak vannak még rendes emberek :)

2021. júl. 1. 18:34
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
💚😊
2021. júl. 1. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!