Tettem el cseresznye befőttet életemben először, egy kukac úszkál benne, dobjam ki?
Figyelt kérdés
Áztattam előtte a cseresznyét, de valahogy mégis maradt benne egy kukac. Lesz így baja vagy csak gusztus kérdése? Jelen pillanatban légyszívesebben kidobnám...2021. jún. 20. 06:49
1/9 anonim válasza:
Gusztus kérdése. Baja nem lesz, viszont én is kidobnám. Esetleg máskor próbálj olyan fajta cseresznyét el tenni ami nem kukacos fajta. Az Árpád cseresznye nagyon finom és ropogós
2/9 A kérdező kommentje:
kaptam a szomszédtól, nem szoktam venni, sem enni... csak ha már kaptam gondoltam megpróbálom
2021. jún. 20. 07:04
3/9 anonim válasza:
Igen! A kukacot dobd ki, a többit meg fogyaszd el, jó étvággyal.
4/9 anonim válasza:
Kiveszed kukacot.ujra hökezeled.
5/9 anonim válasza:
Nem mérgező a kukac, és nem is szokott megromlani tőle a befőtt. Csak gusztus kérdése.
6/9 anonim válasza:
Egy kukactól még senkinek sem lett semmi baja, szerintem ráérsz kiszedni a kukacot majd fogyasztás előtt.
7/9 anonim válasza:
Nyugodj meg Kérdező, hogyha kint van kukac, akkor a gyümölcsben is van!
Az áztatás nem sokat ér, de vannak akik szeretnének hinni benne.
A kukactól egyébként semmi bajod nem lesz, (bár én undorodom tőle, ezért évek óta csak kimagozott cseresznyét eszem)
8/9 anonim válasza:
Forró vízzel kell leönteni és abban áztatni.Arra kijönnek a kukacok.
9/9 anonim válasza:
#8, én hideg vízzel ismerem, nekem úgy jönnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!