Lesz-e bajom a kukacos cseresznyétől?
Figyelt kérdés
Nem rég anyukám megbontotta a cseresznyés befőttet, már néhány napja ettünk is belőle, de ma félig haraptam bele az egyikbe, és volt benne egy kukac, lehet, hogy már halott volt. De elkezdtem kicsit pánikolni. A befőtt jól le volt zárva és kb. 2-3 éve készült, nem mi, hanem egy rokonunk készítette.2020. ápr. 20. 11:50
1/8 anonim válasza:
A 2-3 éves befőttben "lehet" hogy halott volt a kukac. Hát ez aranyos.
Nyugi, semmi bajod nem lesz tőle, valózzínűleg nem ez volt az első ilyen eset. Mindenki evett már kukacot maximum nem vette észre. Ha nem vagy vegán nincs semmi baj ;)
2/8 anonim válasza:
Nem. A leben kiaznak, de ha farol eszedy azzal egyutt nyeled. Sokan azert egyben eszik, nem nyitjak fel.
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz!
Friss cseresznyében szerintem mindannyian megettünk már életünkben többszáz kukacot... Én legalábbis egyben kapom be, nem nézegetek bele.. :-D
4/8 anonim válasza:
Nem lesz, sőt a kukacos még egészségesebb is, mert van benne fehérje.
5/8 anonim válasza:
A gyomorsav elemeire bontja, nyugi.
6/8 anonim válasza:
Lattad a 8.utas a halal cimu filmet? En mar nem emlekszem annyira, de nem kukacos cseresznyebefottet evett az az ember akinek a hasabol kijott az az ize? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostmár megnyugodtam.😉😄
2020. ápr. 20. 13:24
8/8 A kérdező kommentje:
#6 nem, nem láttam
2020. ápr. 20. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!