Krosszarcu kérdése:
Miért főznek lekvárt a meggyből de a cseresznyéből nem?
Figyelt kérdés
Általánosan mi a baj a cseresznyével? A mi cseresznyénknek majdnem uborka íze van és kukacos...2020. jún. 15. 19:21
1/8 anonim válasza:
De, főznek. Csak nem olyan elterjedt. De anyum pl rendszeresen főzött. Főként süteményekhez használta fel.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Szerintem a cseresznyét nehezebb magozni.
Mi cseresznyéből főzzük a lekvárt, nagyon finom.
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért nem annyira elterjedt mert a cseresznye magàban is finomabb mint a meggy. Az meg úgyis savanyú inkább ezért jól becukrozva jó lekvàrnak.
5/8 anonim válasza:
Mert abból eladható a pálinka is
6/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy külföldön a bolti lekvárok közt is van cseresznye. Ugyanez igaz a (piros) ribizlire is. Számomra teljesen érthetetlen, hogy ezek itt miért nincsenek.
Házit szerintem sokan tesznek el cseresznyét is meg ribizlit is.
7/8 anonim válasza:
Én pl nem főzök magában meggyet, csak cseresznyét. Meggyet málnával és ribizlivel.
8/8 anonim válasza:
Boltban is lehet kapni cseresznye lekvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!