Mitől van hogy a hús néha ilyen gumis?
Figyelt kérdés
Nem tudom máshogy megfogalmazni, de nagyon ritkán olyan mintha gumis lenne a hús, nehezen lehet elragni meg ilyenek (nem kemény, épp ellenkezőleg). Szerintem tök undorító én mindig kiköpöm olyankor.2021. jún. 19. 13:19
1/6 anonim válasza:
Vagy nem főtt meg rendesen,vagy az adott állatot túl öregen végezték ki és dolgozták fel.
2/6 anonim válasza:
Arra is figyelni kell, hogy az izomrostok irányával merőlegesen szeleteljük.
3/6 anonim válasza:
Huuu te... en azt hittem egyedul vagyok ezzel a problemaval, annak idejen meg kerdest is kiirtam rola:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
en sem fogom megerteni, hogy mi lehet az oka, de valoszinu a csirke koranak lehet koze hozza...
Mindenesetre baromi undorito, komolyan a csontszaraz csirket is joizuen eszem inkabb, mint ezt :(
4/6 A kérdező kommentje:
#3 jó tudni hogy nemcsak én tapasztaltam ilyet😅
2021. jún. 19. 19:41
5/6 anonim válasza:
Én mindig csak bolti csirkénél tapasztaltam ilyet. Nem lehet egy jó pörköltet összehozni belőle mert egybe marad mint valami gumidarabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!