Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől van hogy a hús néha...

Mitől van hogy a hús néha ilyen gumis?

Figyelt kérdés
Nem tudom máshogy megfogalmazni, de nagyon ritkán olyan mintha gumis lenne a hús, nehezen lehet elragni meg ilyenek (nem kemény, épp ellenkezőleg). Szerintem tök undorító én mindig kiköpöm olyankor.

2021. jún. 19. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Vagy nem főtt meg rendesen,vagy az adott állatot túl öregen végezték ki és dolgozták fel.
2021. jún. 19. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Arra is figyelni kell, hogy az izomrostok irányával merőlegesen szeleteljük.
2021. jún. 19. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Huuu te... en azt hittem egyedul vagyok ezzel a problemaval, annak idejen meg kerdest is kiirtam rola:


https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..


en sem fogom megerteni, hogy mi lehet az oka, de valoszinu a csirke koranak lehet koze hozza...


Mindenesetre baromi undorito, komolyan a csontszaraz csirket is joizuen eszem inkabb, mint ezt :(

2021. jún. 19. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 jó tudni hogy nemcsak én tapasztaltam ilyet😅
2021. jún. 19. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig csak bolti csirkénél tapasztaltam ilyet. Nem lehet egy jó pörköltet összehozni belőle mert egybe marad mint valami gumidarabok.
2021. jún. 20. 02:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl van sütve vagy főzve
2021. jún. 20. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!