11/16 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mivel imádom a tésztákat. Volt szerencsém enni Olaszországban mind Bolognait mind Carbonarat. Szóval van mindkettőből egy magyaros és egy olaszos változatom is és mikor melyikre éhezem meg, azt készítem.
Ennek fényében nekem a carbonara egy fokkal jobb mint a bolognai.
12/16 anonim válasza:
Étteremben bolognai, otthon carbonara. Egy rendes bolognai ragut minimum 4, de inkább 6 órán át kell főzni, hogy normális íze legyen, otthon ilyenekkel ritkán szórakozom. Egy carbonara meg 20 perc alatt kész.
13/16 anonim válasza:
Carbonara ÉS bolognai is.
Imádom, főleg hogy az olasz lány, akinek a kutyájára vigyáztam elég hosszú ideig, megtanította mind a kettőt elkészíteni.
14/16 anonim válasza:
Amelyikhez éppen kedvem van + nem mindig vagyok hajlandó várni 5-6 órát a Bolognai ragura, de csak úgy szeretem.
16/16 anonim válasza:
@15 Annyi idő, mire normálisan összeérnek az ízek. Egy óra után még rettentően kilóg belőle a fehérbor (rendes bolognaiba nem teszünk vöröset), aztán kóstolgatva egyre jobb a dolog, viszont tényleg rohadt sokáig tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!