Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Carbonara vagy Bolognai?

Carbonara vagy Bolognai?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés, mivel imádom a tésztákat. Volt szerencsém enni Olaszországban mind Bolognait mind Carbonarat. Szóval van mindkettőből egy magyaros és egy olaszos változatom is és mikor melyikre éhezem meg, azt készítem.

Ennek fényében nekem a carbonara egy fokkal jobb mint a bolognai.

2021. jún. 11. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Étteremben bolognai, otthon carbonara. Egy rendes bolognai ragut minimum 4, de inkább 6 órán át kell főzni, hogy normális íze legyen, otthon ilyenekkel ritkán szórakozom. Egy carbonara meg 20 perc alatt kész.
2021. jún. 11. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Carbonara ÉS bolognai is.

Imádom, főleg hogy az olasz lány, akinek a kutyájára vigyáztam elég hosszú ideig, megtanította mind a kettőt elkészíteni.

2021. jún. 12. 14:26
 14/16 anonim válasza:
46%
Amelyikhez éppen kedvem van + nem mindig vagyok hajlandó várni 5-6 órát a Bolognai ragura, de csak úgy szeretem.
2022. máj. 17. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Mi tart benne addig?
2022. máj. 18. 08:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
@15 Annyi idő, mire normálisan összeérnek az ízek. Egy óra után még rettentően kilóg belőle a fehérbor (rendes bolognaiba nem teszünk vöröset), aztán kóstolgatva egyre jobb a dolog, viszont tényleg rohadt sokáig tart.
2022. máj. 18. 08:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!