A kérdező szavazást indított:
Jégkrém
Fagylalt
37 szavazat
1/9 anonim válasza:
A jégkrém a pálcikás hideg édesség. A fagylalt meg tölcséres... öhm... vagy nem az a kérdés, hogy melyik a helyes kifejezés? Mi a kérdés egyébként? Hogy melyiket szeretem jobban? Akkor inkább a fagylalt.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam hogy kinek melyik a kedvence.
2021. jún. 10. 20:24
3/9 anonim válasza:
Nem kivételezek, mindkettő!
Utcán jövet-menet fagyi, otthon jégkrém.
4/9 anonim válasza:
Nekem jégkrém. A tölcsért nem szeretem.
5/9 anonim válasza:
Imádom mindkettőt, de ha muszáj választani, akkor jégkrém.
Azon több a feltét, például csokiréteg, mogyoró darabok stb. A fagyi pedig csak egy gombóc és nem keverednek az állagok, ízek.
6/9 anonim válasza:
Fagyot szeretem jobban, valamiert ugy hiszem,egeszsegesebb
7/9 anonim válasza:
Egyik se igazából. Gyerek korom óta nem is nagyon ettem, csak pár alkalommal
8/9 anonim válasza:
Gyerekkorom óta valamiért a fagyitól mindig begyullad a torkom. Érdekes hogy a jégkrémtől semmi bajom, úgyhogy nálam a jégkrém a nyerő.
9/9 anonim válasza:
A fagyi, de nem tölcséresen, hanem dobozból, mélyhűtőből kivéve. A szottyadt tölcsér nem hoz lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!