A Steviából mennyit használjak? Mennyi cukornak felel meg?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy 300x édesebb, így 1,5 kg cukor helyett csak pl. 20 g stevia kell, van ahol azt, hogy 1 teáskanál cukor az egyenlő negyed teáskanál steviával.
Ami nekem van Tescos Stevia (csak stevia, semmivel nincs keverve), azon az van, hogy 1 kg cukor 1 kg steviának felel meg.
Baracklekvárt akarok csinálni, abba kellene.
2021. jún. 9. 19:26
1/2 anonim válasza:
Hat ha rajta van, hogy 1kg cukor=1kg stevia akkor nem tudom mi itt a kérdés.
2/2 anonim válasza:
Úgy használd, ahogy rá van írva. Bár ez szerintem nagyon fura, ha csak színtiszta stevia. Az erirtittel kevertet is 1:4ben szoktás használni. [link]
ha erre gondolsz, ebben még van maltodextrin és csak 2 % stevia. tehát használd ahogy rá van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!