A növényi tejeket használják sütéshez esetleg müzlihez?
Leginkább rizs és mandula tejre gondolok de a kókusz is szóba jöhet. Mennyire viselkednek máshogy mint a sima tej, és mennyire befolyásolja az ízeket?
Nem sokat tudok róluk, de szeretném őket többször fogyasztani.
Én műzlihez, kakaóhoz, tejbegrízhez használok kókusztejet. Tapasztalatom, h. kicsit vizesebb állagú az igazi tejhez képest. Pl.ezért a tejbegríznél más a gríz és a tej aránya. Több gríz kell, hogy ne legyen folyós annyira.
Szeretem az ízét, van egy pici kókuszos beütése. De nem tolakodó nekem.
Semmi különbség nincs sütés közben, rizs- vagy mandulatejjel sütök, nem érzek különbséget a normál verzióhoz képest.
Müzlinél annyi, hogy kiérzik az íze, szóval ha nem szereted ezeknek az ízét akkor persze rossz lesz, ha szereted akkor tökéletes. (A legnagyobb kedvencem a csokis-kókuszos alpro müzlihez.)
Müzlihez jó, bár nekem nem mindegyik ízlik "magában", így müzlihez sem szoktam enni őket, a kókusztej a kedvencem kávéba vagy müzlibe.
Sütéshez nekem a rizstej/rizstejszín jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!