Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A növényi tejeket használják...

A növényi tejeket használják sütéshez esetleg müzlihez?

Figyelt kérdés

Leginkább rizs és mandula tejre gondolok de a kókusz is szóba jöhet. Mennyire viselkednek máshogy mint a sima tej, és mennyire befolyásolja az ízeket?

Nem sokat tudok róluk, de szeretném őket többször fogyasztani.

2020. okt. 29. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Én műzlihez, kakaóhoz, tejbegrízhez használok kókusztejet. Tapasztalatom, h. kicsit vizesebb állagú az igazi tejhez képest. Pl.ezért a tejbegríznél más a gríz és a tej aránya. Több gríz kell, hogy ne legyen folyós annyira.

Szeretem az ízét, van egy pici kókuszos beütése. De nem tolakodó nekem.

2020. okt. 29. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Én nem hasznàlok növényit egyàtalàn, de sütéshez nem biztos hogy jók, mivel a zsírtartalom sok esetben szàmít.
2020. okt. 29. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Alapból nem használok növényi tejet. Kivéve a chia puding, ahhoz csak kókusztejet használok, nekem csak azzal jön be.
2020. okt. 30. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Semmi különbség nincs sütés közben, rizs- vagy mandulatejjel sütök, nem érzek különbséget a normál verzióhoz képest.

Müzlinél annyi, hogy kiérzik az íze, szóval ha nem szereted ezeknek az ízét akkor persze rossz lesz, ha szereted akkor tökéletes. (A legnagyobb kedvencem a csokis-kókuszos alpro müzlihez.)

2020. okt. 30. 10:36
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Müzlihez jó, bár nekem nem mindegyik ízlik "magában", így müzlihez sem szoktam enni őket, a kókusztej a kedvencem kávéba vagy müzlibe.

Sütéshez nekem a rizstej/rizstejszín jó szokott lenni.

2020. okt. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!