Milyen gyakran esztek húst? Az egészségtelen ha napi 2x is? Milyen hatással van a szervezetre?
Hatása lemaradt: most azon túl, hogy a vöröshúsok és feldolgozott húsos élelmiszerek a koleszterinszintet növeli, valamint és növeli a kockázatát az egyéb kardiovaszkuláris problémáknak, 2-es típusú diabétesz, a stroke és bizonyos rákos megbetegedések kialakulásának, nem elhanyagolható az sem, hogy pl. a nagyipari állattartásban ahhoz, hogy a jószág túlélje azt a környezetet, ahol tartják egy csomó antibiotikummal meg hormonnal tömik. Az benne marad az állat húsában, megeszed, antibiotikum rezisztenciához vezethet, meg hát megeszed a hormonokat is.
A feldolgozott élelmiszerek (nem csak a hús, ez minden feldolgozott élelmiszerre igaz) növeli a túlsúly kialakulásának kockázatát.
A legtöbb ételmérgezéses megbetegedés az hússal kapcsolatos.
Problémát okozhat az erekció kapcsán is.
Nálam ez nagyon változó, a múlt héten például mindössze 2x ettem, nem kívántam többször. De olyan is van, hogy minden nap eszek.
Kedvenc húsmentes ételem tészta valamilyen zöldséggel. Ez bármikor jöhet :)
Pár havonta, magamtól nem veszek soha, egyedül ha a szüleimhez megyek látogatóba akkor nem várom el hogy nekem külön főzzenek valami vega kaját, így ott megeszem ha épp nincs más.
Párom havi 2-3 alkalommal eszik.
Elég ritkán, de amit a boltban veszel, azt se az angyalkák csomagolták, de amíg nagy az igény addig a háttérben megteremtik, csak nem mindegy hogyan.Jó étvágyat, kis videó a kaja mellé.
https://www.youtube.com/watch?v=FT0hQpRn638
https://www.youtube.com/watch?v=Uv3gjxVc4nw
Akik a csirkét szeretik, itt van kis videó a nasi mellé.
19!
Köszi a vidiket, jól esik nézni valamit a rántott csirkecomb mellé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!